DPB 3220 Personel Alım Başvurularında Son Gün

Devlet Personel Başkanlığı tarafından geçtiğimiz ay duyurulmuş olan 2828 Sayılı Kanun ile 3220 Personel Alım Başvuruları 20 ocak 2017'de bitiyor. Ayrıntıları sizler için derledik.

Devlet Personel Başkanlığı kararı ile Korunmaya Muhtaç Kişilerden kamuya tam 3220 adet kamu personeli alımı gerçekleştirilecek.

DPB'nin duyurmuş olduğu alımlar 2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu kapsamında yapılacak. Geçtiğimiz günlerde sonlandırılması düşünülen başvuru süreci 20 ocak'a kadar uzatılmıştı.

İşte o gün geldi. Başvurulara binlerce 2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu kapsamında olan kişi müracaat etti. Başvuruların sonlanması ardından başvuru sonuçları Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyurulacak.

Alımlar nasıl yapılacak? 

Korunmaya Muhtaç kişilerden kamuya 3220 adet kamu personeli alımı yapılacak. Alımların bir kısmı kura işlemi ile bir kısmı KPSS puanına göre yapılacak. Ortaöğretim ön lisans ve lisans düzeyinden mezun olanların yerleştirmeleri KPSS sonuçlarına göre yapılır iken, ilkokul, ortaokul ve ilköğrenim mezunlarının yerleştirmeleri ise kura sonucuna göre yapılacak. Atamaların 1234 adedine KPSS sonuçlarına göre, 1986 adedine Kura Sonuçlarına göre yapılmış olacak.

 2828 nolu kanun hakkındaki tüm ayrıntılar için lütfen TIKLAYINIZ.

BAŞVURULAR 20 Ocak 2017 tarihinde sona erecek. Adayların ellerini çabuk tutması gerekiyor. Benzer personel alım ilanları için FACEBOOK grubumuza üye olabilir, sorularınızı bizlere iletebilirsiniz. FACEBOOK GRUBUMUZA ÜYE OLMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.
kpsscafe.com.tr|ANKARA

20 Oca 2017 - 00:46 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler