Domaniç SYDV KPSS'den 60 Puan ile Personel Başvuruları Bitiyor

Domaniç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, bünyesine personel alacağını ve personele yılda iki kez ikramiye vereceğini geçtiğimiz haftalarda açıklamıştı. Başvurular devam eder iken, son günlere geliniyor.

Domaniç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma personel alımları yapılacak. Personel adaylarının KPSS'den en az 60 puan almış olması şart.

Domaniç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanı başvuruları uzun süredir devam ediyor. Tüm şartlara uyum sağlayan adaylar başvurularını yapmayı sürdürüyor. Personeller Kütahya şehrinde çalıştırılacak.

Domaniç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı gibi çok sayıda SYDV kurumu, devamlı olarak personel alımları yapıyor. Personellere yüksek maaş ve ikramiye fırsatı sunan kurumun belirli şartları var.

ŞARTLAR NELERDİR?
Domaniç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, büro görevlisi alım ilanına başvuru yapan adaylarda son 6 aydır Domaniç ilçesi sınırlarında ikamet etmeleri, Word, Excel, Powerpoint gibi bilgisayar programları iyi derece kullanabiliyor olmaları ve en az B sınıfı sürücü ehliyeti sahibi olmak ve fiilen araç kullanabilmeleri, 4 Yıllık Yüksek Öğrenim Kurumları Sosyoloji, Sosyal Hizmetler, Psikoloji PDR bölüm mezunu olmalarını istiyor. İlana sadece erkek adaylar başvurabilecek.

Domaniç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı büro görevlisi personel alım ilanının tamamı için lütfen TIKLAYINIZ. 

grubumuza katılmak için --->tıklayınız
ios uygulama için ----> tıklayınız 
android uygulama için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

23 Oca 2017 - 22:19 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler