Doğu Marmara Kalkınma Ajansı 16 Personel Alımı Yapacak! Başvurular Başladı

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nca yapılan yazılı açıklama kapsamında kuruma çok sayıda personel alımı yapılacağı kamuoyuna duyuruldu. Alım ilanı ve tüm merak ettikleriniz kpsscafe.com.tr'de...

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından 23 MAYIS 2017 günü resmi web sayfasında yayımlanan ilan duyurusu dahilinde kuruma farklı pozisyonlarda 16 adet personel alımı yapılacağı açıklandı.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'na yapılacak olan alımda, kurum bünyesine 14 (ondört) Uzman, 1 (bir) İç Denetçi ve 1 (bir) Destek Personel katılacak.

ALIM HANGİ ŞEHİRLERDE YAPILACAK? KURUM NASIL PERSONEL ARIYOR?

Kurumun personel alım ilanına başvuru yapacak olan adayların öncelikle Bolu, Düzce, Kocaeli, Sakarya ve Yalova illerinde çalıştırılmak üzere; bölge ve ülkesinin kalkınmasına hizmet etmeye gönüllü, iletişime açık ve kendine güvenen, başarma azmine sahip, çevresindeki olaylara duyarlı, farkındalık ve fark yaratma düzeyi yüksek, öğrenmeye ve kendisini yetiştirmeye açık, sorumluluk alabilen, yenilikçi, yaratıcı, çözüm odaklı, analitik ve stratejik düşünme becerisine sahip, değişen çalışma şartlarına uyum sağlayabilen, insan ilişkileri, kendini ifade yeteneği ve iletişim becerileri güçlü, organizasyon ve yönetim becerisine sahip, görev verilecek her birimde ve her ilde şartsız görev yapmayı kabul edecek, çağın gerektirdiği bilgi sistem/donanımlarını kullanma ve uygulama yeteneklerine sahip kişiler olması gerekiyor.

GEREKLİ KRİTERLER - KİMLER BAŞVURU YAPABİLİYOR?
a) Türk vatandaşı olmak,
b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak
d) Erkek adaylar için, askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak yahut başvuru tarihi itibariyle en az 2(yıl) tecilli olmak
e) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akli hastalığı olmamak,
f) En az lisans düzeyinde (destek personel için en az ön lisans düzeyinde) öğrenim görmüş olmak,
g) Yurt içi / yurt dışı seyahat engeli bulunmamak gibi gibi.... tamamı ilan metninde! 

BAŞVURULAR
Doğu Marmara KALKINMA AJANSI 16 PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURULAR 09-16 Haziran 2017 kadar kuruma şahsen veya posta ile yapılacak. Başvuruda gerekli belgeler de kuruma teslim edilecek. Alım ilanının tamamına erişim sağlamak isterseniz, kurumun resmi web sayfasına erişim sağlayabilirsiniz.

Ücretsiz haber alma imkanı! Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız  ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız  android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

24 May 2017 - 00:41 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler