Diyanet Naklen Kur'an Kursu Öğreticisi Alımı İçin Ek Yerleştirme İlanı Yayımladı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda naklen Kur'an Kursu Öğreticisi alımı için tercih başvurularının alınacağı belirtildi.

Diyanet İşleri Başkanlığından bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada ek yerleştirme ile naklen Kur'an Kursu Öğreticisi alımı yapılacağı belirtildi.

Diyanetten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Başkanlığımızca 19.08.2017 - 21.08.2017 tarihleri arasında Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde yapılan "Kurum İçi Naklen Kur'an Kursu Öğreticisi Alımı Sözlü Sınavı" sonucunda 70 ve üzeri puan alarak daha önceden hiç tercihte bulunmayanlar ile tercihlerine yerleşemeyen adaylara ek tercih hakkı verilerek naklen atamaları yapılacaktır.

Tercihler Be Zaman?

1- Adaylar tercih işlemlerini 17.01.2018 ile 18.01.2018 tarihleri arasında yapacaktır.

2- Adaylar 15'er tercih yapabileceklerdir.

3- Tercihlerine yerleştirme işlemi sözlü sınav başarı puanı en yüksek olandan başlamak suretiyle yapılacaktır.

4- Sözlü sınav başarı puanlarının eşit olması durumunda, MBSTS puanı yüksek olana, onun da eşit olması halinde hizmet süresi fazla olana, bu sürenin eşitliğinde yaşı büyük olana öncelik verilecektir.

5- 2016 ve 2017 yıllarında yapılan Kurum İçi Naklen Kur'an Kursu Öğreticisi alımında tercihlerinden birine yerleşip göreve başlamayanlar ile ek yerleştirme kapsamında tercihlerinden birine yerleşip göreve başlamayanlar tercih işleminde bulunamayacaklardır.?

6- Söz konusu tarihler arasında tercih işleminde bulunmayan adayların atama işlemi yapılmayacaktır.

7- Tercih yapıp tercihlerinden birine yerleştiği halde, kanuni mazereti olmaksızın yasal süresi içerisinde görevine başlamayanların 3 yıl süreyle Kur'an kursu öğreticisi olarak atamaları yapılmayacaktır.

8- Adaylar yerleştirme sonuçlarını 19.01.2018 tarihinde öğrenebileceklerdir.

İlgililere duyurulur."

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

16 Oca 2018 - 16:41 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Musab - 70 ve üzeri puan alan arkadaşlar herkes DHBT ve sözlü puanını yazabilir mi ölü TERCİH yapmayalım kimse mağdur olmasın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 16:41


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler