Diyanet İşleri Başkanlığı 70 Personel Alımı Başvuruları Devam Ediyor

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 23 Aralık 2016 tarihinde yaptığı yazılı açıklamada kuruma 70 adet personel alımı yapılacağı kamuoyuna bildirildi. Başvurular sürüyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılacak olan personel alım ilanına başvurular yapılmaya devam ediyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımına başvuru yapacak olan adayların KPSS'den en az 70 puan almış olması şart. Peki diğer şartlar neler?

Kamuya personel alım haberlerini kaçırmamak, KPSS'den düşük puanlı personel alımlarını takip etmek ve sorularınıza cevaplar bulmak isterseniz KPSS CAFE facebook grubumuza üye olabilirsiniz. ÜCRETSİZ ÜYELİK İÇİ TIKLAYINIZ.

Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımında sözleşmeli erkek ve bayan din görevlileri alımı yapılacak. Alımlar sınav ile gerçekleşecek. KPSS'den 70 puan almış 70 adet personel Diyanet bünyesine katılacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımına başvuru yapacak kişilerin, KPSS'den en az 70 puan almış olması, ülke vatandaşlığına veya süresiz oturma iznine sahip olmasını, YDS'den en az 70 puan almış olmasını, kamu haklarından mahrum bulunmamasını, askerlik ile ilişkisinin bulunmamasını ve akıl beden sağlığının iyi olması gerekmektedir.

Başvurular 13.01.2017 tarihinde sona erecek. Diyanet, konu hakkında ekler ve farklı bilgiler vermiştir. Tüm bunlar için lütfen TIKLAYINIZ. 

Mobil uygulamalarımız sizlerin haberlerimize çok daha kolay erişim sağlaması için tasarlandı. ÜCRETSİZ ERİŞİM İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

04 Oca 2017 - 21:44 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler