Dışişleri Bakanlığı Çok Sayıda Memur Alımı Yapacak

T.C. Dışişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuru ilanı kapsamında kuruma personel alımları yapılacağı kamuoyuna duyurulmuştur.

T.C. Dışişleri Bakanlığı, 22 Aralık 2016 tarihinde resmi web sayfasında yayımladığı ilan duyurusu ile memur alımlarında bulunacaktır. 

Yapılan duyuru kapsamında T.C. Dışişleri Bakanlığı, aday meslek memurluğu konusunda açıklamalar yapmıştır.

T.C. Dışişleri Bakanlığı memur alımlarını sınav ile yapacağını ve sınav akabinde en fazla 50 kişilik alım yapılacağını açıklamıştır. T.C. Dışişleri Bakanlığı, ilana başvuru yapan adaylarda bazı şartlar aramaktadır. Bunlar; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesine uymak, 35 yaşını doldurmamış olmak, 4 yıllık fakülte bölümlerinden mezun olmak, lisansüstü eğitim yapmış bulunmak, YDS den en az 85 almak olarak sıralanmaktadır. 

Dışişleri Bakanlığı memur alımlarını sınav başvuruları henüz başlamamış olup, 4 Ocak 2017 Çarşamba günü başlayacak ve 13 Ocak 2017 Cuma günü saat 18:00’de sonlanacaktır. Dışişleri Bakanlığı memur alımlarını sınavı hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz ilan metninin tamamını inceleyiniz. Bunun için lütfen TIKLAYINIZ

Tüm kamu kurum ve kuruluşlarının memur alımlarını ve personel alımlarını takip edebilmek için KPSS CAFE HABER SİTESİ android ve ios uygulamalarını cep telefonlarınıza yükleyebilirsiniz.
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

22 Ara 2016 - 01:50 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler