Devlet Malzeme Ofisi KPSS Puanı ile Lise Mezunu Personel Alıyor! Başvurularda Son Gün

Devlet Malzeme Ofisi Basım İşletme Müdürlüğü'nce geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma personel alımları yapılıyor. Başvurularda son günün içinde bulunuyoruz. İşte alım hakkındaki tüm detaylar...

Devlet Malzeme Ofisi Lise Mezunu Personel Alıyor! Başvurularda Son Gün

Devlet Malzeme Ofisi Basım İşletme Müdürlüğü tarafından yayımlanan personel alım ilanı sonrasında binlerce personel adayı hızla başvurularını yapmaya başladı.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR VE BAŞVURU ŞARTLARI

Devlet Malzeme Ofisi Basım İşletme Müdürlüğü bünyesine 10 adet personel alımı yapacak. Alım yapılacak olan pozisyonlar; 5 Matbaa Teknisyeni ve 5 Baskı Sonrası Operatörü olarak adayların erişimine açılmıştı. Adaylarda aranan en önemli özellikler,  lise mezunu olup KPSS'den 60 puana sahip olmak. Bunun dışında adayların sahip olması gereken büyük bir liste bulunuyor. İşte o şartlar;  lise ve dengi okulların Ofset Baskı bölümünden, Baskı Sonrası Operatörü alımına başvuru yapabilmek için de lise ve dengi okulların Baskı Sonrası bölümünden mezun olmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak ve adli sicil kaydı bulunmamak

BAŞVURULAR VE İLAN METNİ

Devlet Malzeme Ofisi Basım İşletme Müdürlüğü 10 personel alımına başvurular bugün yani 31 Mart 2017'de sona erecek. Başvurular İŞKUR il müdürlüklerinden ve İŞKUR resmi web sayfasından kolayca yapılabilecek. Öncelikle adayların İŞKUR'a kayıt olmaları şart. Daha fazla bilgi almak isterseniz, İŞKUR resmi web sayfasına erişebilir, Gebze Hizmet Merkezinin yayınladığı ilana göz atabilirsiniz.

KPSS CAFE haber sitesi'ni takip etmeye devam ediniz. Sizler için hazırladığımız kolay erişim imkanları olan Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

31 Mar 2017 - 01:50 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

burak - hep meslek liseleri biz düz lise mezunlarına hiç kadro yok!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 31 Mart 01:50
01

Büşra - Düz liseler puan olarak en yüksek eğitim olarak en zoru ama verilen kadrı hizmetli bu adalet değil. Meslek lisesi mezunlarına hem geçiş hakkı ver hem memurlukda katkı ver ama düz lise mezununa hiç bişi yok adaletsizlik bu biz de okuduk 4 yıl emek verdik çabaladık olcak şey değil.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 31 Mart 01:50


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler