Deniz Kuvvetleri Komutanlığı İşçi Alım Süreci Devam Ediyor (KPSS 60 Puan)

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nca geçtiğimiz hafta yapılan açıklama kapsamında kuruma personel alımı yapılacak. Gerekli açıklamalar adayların erişimine açıldı. Hepsinden bilgi sahibi olmak isterseniz haberimize göz atınız.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından hazırlanan ve ilan edilen personel alım metni dahilinde kuruma 1 adet daimi tam süreli Sıhhi Tesisatçı alımı yapılacak.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı personeli olmak isteyen adayların Meslek Lisesi Tesisat Teknolojileri,Sıhhi Tesisat , Isıtma ve Sıhhi Tesisat Bölümleri veya MEB onaylı mesleki eğitim belgeye sahip olmak şartlarının hepsine uyması zorunlu. Aksi takdirde başvurular kabul edilmiyor.

Tüm personel memur alımları, gündem gelişmeleri, son dakika olayları, memur haberleri ve çok daha fazlasından haberdar olmak için KPSSCAFE'nin ücretsiz uygulamalarını kullanabilirsiniz.

Facebook grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı personel alımında 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) sonuçları geçerli olacak. Adayların KPSS'den en az 60 puana sahip olması şart. Alınan personel İzmir'de istihdam edilecek.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 1 adet daimi tam süreli Sıhhi Tesisatçı alımı başvuruları kurumun kendisine şahsen yapılacak olup, son başvuru tarihi 12 Mayıs 2017 olarak adayların erişimine sunuldu. Daha fazla bilgi almak için kurumu, daha fazla ilan duyurusundan haberdar olmak için KPSSCAFE'yi takaipte kalınız.

kpsscafe.com.tr|ANKARA

07 May 2017 - 00:36 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler