Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığı Daimi İşçi Alacak

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığı lise mezunu ve KPSS 60 puan şartı ile daimi olarak işçi alımında bulunacak.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığı lise mezunu ve KPSS 60 puan şartı ile daimi olarak işçi alımında bulunacak. 

DKK İstanbul Bakım Onarım İstihkam Komutanlığı tarafından daimi işçi statüsünde çalıştırılmak üzere 3 Teknisyen alımı yapılacak.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı İstanbul Bakım Onarım İstihkam Komutanlığının 1 Gemi Makine Bakımcısı, 1 Kaynakçı ve 1 Diğer İnşaat Teknisyeni alımı yapacağı ilan edildi.

Başvurular 7 Aralık 2015 tarihinde başlayıp 12 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. Başvurularda adayların Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacaktır.

İlan süresi içerisinde adres değişikliği yapanların başvuruları kabul edilmeyecek. Başvurular İŞKUR İl/Şube Müdürlüğünden veya İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden yapılabilecek. Alımlarda 2014 KPSS puanları esas alınacak olup KPSSP94 puan türünden en az 60 puan alan adaylar başvuru yapabilecek.

DKK Gemi Makine Bakımcısı alımı ilanına başvuru yapabilmek için; Mesleki eğitim veren liselerin motor, otomotiv elektromekanik, mekatronik bölümlerinden mezun olması; mesleki eğitim veren lise değilse bu branşlardan birinden meb onaylı kalfalık veya ustalık belgesi sahibi olmaları gerekiyor.

DKK Kaynakçı alımı ilanına başvuru yapabilmek için; Mesleki eğitim veren liselerin metal işleri, oksijen ve asetilen kaynakçılığı, elektrik kaynakçılığı, çelik gemi yapımı, gemi inşa bölümü bölümlerinden mezun olması; mesleki eğitim veren lise değilse bu branşlardan birinden meb onaylı kalfalık veya ustalık belgesi sahibi olmaları gerekiyor.

DKK Diğer İnşaat Teknisyeni alımı ilanına başvuru yapabilmek için; mesleki eğitim veren liselerin betonarme demirciliği-kalıpçılığı, duvarcılık, sıvacılık, inşaat(üst yapı), inş. tekn., yapı tekn., yapı duvarcılığı, sıva badana ve boyacılık bölümlerinden mezun olması; mesleki eğitim veren lise değilse bu branşlardan birinden meb onaylı kalfalık veya ustalık belgesi sahibi olmaları gerekiyor.

DKK Gemi Makine Bakımcısı Alımı İlanı İçin Tıklayınız

DKK Kaynakçı Alımı İlanı İçin Tıklayınız

DKK Diğer İnşaat Teknisyeni Alımı İlanı İçin Tıklayınız

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığı lise mezunu ve KPSS 60 puan şartı ile daimi olarak işçi alımında bulunacak. 

08 Ara 2015 - 17:06 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler