CTE En Az Lise Mezunu 978 Personel Alımı Başvuruları 13 Ocak'ta Sona Eriyor

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nün en az lise ve dengi okullardan mezun , KPSS puanlarıyla yapacağı 978 sözleşmeli personel alımı için başvurular 13 Ocak 2017 tarihinde sona erecek...

Adalet Bakanlığı En Az Lise Mezunu Personel Alımı Başvuruları 13 Ocak'ta Sona Eriyor

Adalet Bakanlığı'nın  İKM, Ceza İnfaz Kurumu Katibi, Şoför, Sağlık Memuru, Aşçı , Kaloriferci gibi pozisyonlar için gerçekleştireceği sözleşmeli personel alımı duyurusuna başvurular 13 Ocak 2017 tarihinde sona eriyor. Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 'nün taşra teşkilatına 978 sözleşmeli personel alımı yapılacağına dair bilgilendirmeyi siz değerli ziyaretçilerimizle geçtiğimiz Aralık ayı sonunda paylaşmıştık.

HANGİ POZİSYONA NE KADAR PERSONEL ALINACAK?

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden ve Devlet Personel Başkanlığı internet sayfasından duyurulan personel alımı ilanına göre  ; 300 infaz ve koruma memuru, 317 büro personeli (ceza infaz kurumu katibi), 43 diğer sağlık personeli (sağlık memuru), 32 teknisyen, 215 destek personeli (şoför), 43 destek personeli (aşçı), 25 destek personeli (kaloriferci) olmak üzere 975 personel alımı yapılacak.

ADALET BAKANLIĞI CTE PERSONEL ALIMI İÇİN BAŞVURU SÜRECİ 13 OCAK'TA SONA ERİYOR

Başvurular 2 Ocak 2017 tarihinde başladı ve 13 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecek. Adaylar başvurularını Adalet Komisyonları üzerinden talep edilen belgelerle birlikte kolaylıkla yapabiliyorlar. Başvuru süreci hakkında detaylı bilgilendirmeyi almak ve başvuru formunu içeren ilan duyurusuna göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ

Kamu personeli alım duyuruları cep telefonuma ücretsiz olarak gelsin diyorsanız lütfen TIKLAYINIZ

Kpsscafe.com.tr | Ankara

09 Oca 2017 - 14:52 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

05

Soner - Kpss den 67 puan almış olup kriterleri uyan başvuru yapamıyor mu infaz koruma memurluguna

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Ocak 14:52


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler