Çalışma Bakanlığı Açıktan Memur Alacak! Başvurular Sona Eriyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı'nın memur alımı için başvuru sürecinde sona geliniyor. Başvuru şartları ve diğer detaylar kpss cafe adresinde...

Çalışma Bakanlığı Açıktan Memur Alacak! Başvurular Sona Eriyor
Haber albümü için resme tıklayın

Çalışma Bakanlığı Açıktan Memur Alacak ! Başvurular Sona Eriyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı'nın memur alımı için başvuru sürcinde sona gelindi. Çalışma Bakanlığı'ndan geçtiğimiz haftalarda yayımlanan duyuruda 80 iş müfettişi yardımcısı alımı için giriş sınavı yapılacağı bu sınav için başvuruların 18 Ekim'de sona ereceği belirtilmişti. Çalışma Bakanlığı'nın İş Müfettişi Yardımcısı alımı için gerçekleştireceği sınava başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki başvuru şartlarını yerine getirmesi gerekiyor.

Başvuru Şartları ; 

BAŞVURULAR NEREYE , NASIL YAPILACAK?

Başvurular talep edilen belgelerle birlikte ğlantısı üzerinden, doldurup imzalayacakları iş talep formu ile eki aşağıda belirtilen belgeleri, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Emek Mahallesi, 17. Cadde No:13 C Blok Kat:11 Pk: 06520 Çankaya / ANKARA” adresine şahsen ya da posta yoluyla yapılabilecek.  Posta ile gönderimde en geç 25 Ekim mesai bitimine kadar belgelerin ilgili adrese ulaştırılması gerekiyor. Yazılı sınav 2 Aralık 2017 tarihinde Ankara'da üç oturum halinde yapılacak.  Tüm detaylar ve başvuru için gerekli belgelere erişmek için TIKLAYINIZ.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

17 Eki 2017 - 14:44 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler