Büyükkalecik Belediyesi KPSS'den 60 Puan ile Lise Mezunu Personel Alımı Yapacak

Büyükkalecik Belediyesi'nce yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma KPSS'den 60 puan almış adaylar arasından personel alımı yapılacağı kamuoyuna aktarıldı. Tüm şartlar, pozisyonlar ve başvuru süreci için haberimize göz atabilirsiniz.

Büyükkalecik Belediyesi KPSS'den 60 Puan ile Lise Mezunu Personel Alımı Yapacak. Büyükkalecik Belediyesi'nin İŞKUR işbirliği ile hazırladığı personel alım ilanı doğrultusunda kuruma işçi alımları yapılacak.

Afyonkarahisar Büyükkalecik Belediyesi İŞKUR resmi web sayfasında 2 adet ilan yayımlayarak gerekli tüm ayrıntıları iş arayan vatandaşlara bildirdi.

Büyükkalecik Belediyesi, personel alımlarına başvuru yapan adaylarda KPSS'den 60 puan almış olmak şartını arıyor. Alım yapılacak olan pozisyonlar büro memuru ve Motorlu Araçlar Teknolojisi/Otomotiv Teknolojisi Teknisyeni olarak ikiye ayrılıyor.

Afyonkarahisar Büyükkalecik Belediyesi alımına başvuru yapan adayların en az lise mezunu olması gerekiyor. Bunun yanında kurumun istediği bazı şartlar daha var. İlanların tamamına erişim sağlamak ve tüm ayrıntıları öğrenmek adına İŞKUR ile iletişime geçebilirsiniz.

BAŞVURULAR
Büyükkalecik Belediyesi personel alım başvuruları başladı. BAŞVURULAR 30 OCAK 2017 tarihinde bitecek olup, 10 gün boyunca devam edecek. BAŞVURULAR İŞKUR resmi web sayfasından ve il müdürlüklerinden kolaylıkla yapılabilecek.

Tüm personel alımlarını takip etmekte zorlanıyor ve kendinize uygun iş ilanı bulamıyorsanız, bizleri takip etmeye devam edin. Mutlaka uygun ilanı bulacaksınız. FACEBOOK GRUBUMUZA ÜYE OLARAK KOLAY TAKİP İMKANI SAĞLAYABİLİRSİNİZ. ÜYELİK İÇİN TIKLAYINIZ.
KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA

20 Oca 2017 - 20:20 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler