BOTAŞ 94 Personel Alım İlanı Başvurularında SON GÜN! (KPSS'ye Girmiş Olmak Yeterli)

Büyük ilgi gören BOTAŞ 94 Personel Alım İlanı Başvuruları önümüzdeki gün sona erecek. İlana yoğun şekilde başvuru yapıldı. Süreç hala devam ediyor. Adaylarda KPSS PUAN ŞARTI aranmıyor. Diğer ayrıntılar ise haberimizde...

BOTAŞ 94 Personel Alım İlanı Başvuruları 9 Ocak 2017 tarihinden beri tüm hızı ile devam ediyor.

BOTAŞ 94 Personel Alım İlanı Başvurularına çok yüksek oranlarda başvuru yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Tüm Türkiye'nin odaklandığı BOTAŞ personel alım ilanı başvurularında sona gelindi. Başvurular 18 Ocak 2017 tarihinde sona erecek.

BOTAŞ 94 Personel Alım İlanı Başvuruları İŞKUR üzerinden ve il müdürlüklerinden kolaylıkla yapabiliyor. Üstelik adaylarda KPSS puanı aranmıyor. Adayların sadece KPSS'ye girmiş olması yeterli oluyor.

ALINACAK PERSONEL POZİSYONLARI; BOTAŞ, bu alım ilanı kapsamında bünyesine Mühendis, Teknisyen, Uzman Yardımcısı, Operatör, Enspektör, İtfaiye Görevlisi alımlarında bulunacak. Bu alımların sayıları ise şu şekilde belirlendi; 36 tekniker, 22 mühendis, 18 operatör, 13 uzman yardımcısı, 4 itfaiye görevlisi ve 1 enspektör. BAŞVURULAR İŞKUR il müdürlüklerinden ve resmi web sayfasından yapılıyor.

Başvurular 9 Ocak 2017'den beri devam ediyor. 18 OCAK 2017 TARİHİNDE BAŞVURULAR SONA ERECEK. Eğer başvuru şartları, alım yapılacak tüm pozisyonlar ile ilgili bilgiler için bilgi almak isterseniz lütfen TIKLAYINIZ. 

ÖNEMLİ HABERLERİMİZ CEP TELEFONUNUZA GELSİN İSTERSENİZ LÜTFEN TIKLAYINIZ.
MEMUR ALIMLARI HAKKINDA SORULARINIZI BİZLERE İLETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.
KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA  

17 Oca 2017 - 20:28 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler