Biyolojik Mücadele Araştırma Enstitüsü KPSS'den 60 Puan İle Personel Alıyor!

Biyolojik Mücadele Araştırma Enstitüsü'nce yayımlanan ilan duyurusu ile kurumun şartlarına uygun olmak üzere KPSS'den 60 puan şartı ile beraber personel alımı yapılacaktır. Alımlar hakkındaki her ayrıntı haberimizde mevcuttur.

Biyolojik Mücadele Araştırma Enstitüsü tarafından kamuoyuna duyurulan ilan ile beraber kuruma İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Teknikeri alımında bulunacağı aktarılmıştır.

Biyolojik Mücadele Araştırma Enstitüsü, bünyesine yeni personeller katmaya hazırlanmaktadır. 

Hangi pozisyona kaç personel alımı yapılacak?
Açık bulunan İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Teknikeri pozisyonuna tek bir personel alımında bulunacağını aktaran Biyolojik Mücadele Araştırma Enstitüsü, KPSS puan sınırını en alt seviyelerde belirlemiştir. İlana başvurmak isteyen adayların KPSS'den en az 60 puan almış olması yeterli olmaktadır. 

9 Aralık 2016 tarihinde yayımlanan ilana başvuruların başlamış olduğu ifade edilir iken, son başvuru tarihinin 19 Aralık 2016 olduğu da ilana eklenmiştir. Adayların en az önlisans mezunu olması şartı bulunmaktadır. Alımı yapılacak olan personel geçici olarak en fazla 5 ay 29 gün kurumda istihdam edilecektir. 

Kurumun personel alım ilanına başvurular İŞKUR il müdürlüklerinden ve İŞKUR resmi web sayfasından yapılmaktadır. 

KPSS'den düşük puanlı kamu personel alımlarını takip edebilmek için sosyal medya hesaplarımızı takipte kalınız. Daha hızlı erişim için mobil uygulamalarımızı cep telefonlarınıza yükleyebilirsiniz. 
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

09 Ara 2016 - 18:19 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

vedat urun - Merhaba bi yandan okuyup diger yandan merhaba bi yandan okuyup diger taraftan tercihte bulunup atanmak mumkunmu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Aralık 18:19


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler