Binlerce Memur ve Personel Alımları Sürüyor! İşte Başvuruları Devam Eden İlanlar

Kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik olarak yapılan memur, personel alımları hız kesmeden devam ediyor. Başvuruları süren tüm alımlara erişmek için haberimize göz atabilirsiniz...

Bilindiği üzere İçişleri Bakanlığı bünyesine yapılan 1545 büro personeli alımı için başvuru sonuçları açıklanmış durumdadır. Adaylar sitedeki yoğunluğun aşılmasının ardından sonuçlara erişim sağlamışlardır. Burada yayımlanan ve bizlerin de aktardığı taban/tavan puanlara da erişim sağlanabilmektedir.

Yoğun ilgi gören ve binlerce kişi tarafından başvuru gerçekleştirilen bu ilanın yanı sıra, kamuda çok sayıda memur alımı veya personel alımı halen yürütülmektedir. Başvuru yapacak adaylarımız için ilgili başvuru adreslerini bırakıyor olacağız. Başvurulardan önce özel şart ve niteliklerden emin olmak adına, ilan kılavuzuna göz atmayı unutmayınız.

İstenilen belgeleri doğru ve eksiksiz olarak teslim etmek, işe giriş sürecinin açısından büyük önem taşıyacağından buradaki detayların dikkatlice okunması gerekmektedir. Yürütülen memur alımlarını listeleyecek olursak:

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Lise mezunu memur alacak

Çevre Bakanlığı 1500 memur alacak

Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2500 memur alımı

PTT personel alımı yapacak (2500 personel)

İlgili ilanlara ulaşmak için bağlantılara tıklayınız.

kpsscafe.com.tr | KONYA

27 May 2017 - 11:09 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Kadriye Toparlak - Yaşım 31 bunca yıl bekledim bir yere girip kendi ayaklarımın üzerinde durup memur olurum dedim ama hep bir engel çıktı ya yaş tutmadi ya bölüm ya okul ya puan 1500 memur alımı vardı icislerine ve 60 puan diyordu ilkdefa tüm kriterleri uyuyordu şans dedim basvurdum yine hayal krikligi sonuclarda en dusuk puan 85 dedim ki way bw bu puani alip da kpss tercihlerinde ortada mi kalmislar yada cogu insan en az 85 aldi hic dusuk not alan yok bir ben almisim sanirim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 11:09


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler