Belediye Başkanlıklarına Personel Alımları (KPSS Şartsız - KPSS 60 Puan - KPSS'ye Girmiş Olmak Şartı)

Kurumlarca yayımlanan ilan duyuruları dahilinde çok sayıda Belediye Başkanlığı Kurumuna personel alımları gerçekleştirilecek. Gerekli tüm açıklamalar adayların erişimine açıldı. İşte alım yapılacak şehirler, alınacak pozisyonlar, başvuru şartları ve çok daha fazlası...

Belediye Başkanlıklarına 17 Personel Alımı (KPSS Şartsız - KPSS 60 Puan - KPSS'ye Girmiş Olmak Şartı) 24 Mart 2017 tarihinde belediyeler resmi web sayfasından personel alım ilanları yayımlandı.

Bu ilanlar çerçesinde belediye kurumlarına daimi ve geçici işçi alımları yapılacak. Başvurular bugün itibari ile başlangıç yaptı. Personel Alım ilanlarına başvurular İŞKUR il müdürlüklerinden ve İŞKUR resmi web sayfasından kolayca yapılabilecek. Öncelikle adayların İŞKUR'a üye olması gerekiyor. Başvurular şahsen veya online olarak yapılacak.

ALIM YAPACAK OLAN KURUMLAR VE ALINACAK POZİSYONLAR;
Sinop Türkeli Belediyesi'ne İlköğretim Mezunu İşçi Alım ilanı
ile Şoför, Beko Loder Sürücüsü, Makam Şoförü, Vidanjör Şoförü, tuvalet Temizlik Görevlisi, Süpürgeci Temizlik İşçisi, Ekskvatör Sürücüsü, Park Temizlik İşçisi alınacak. İlgili başvurular  24 Mart- 3 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacak. KPSS ŞARTI YOK. Alımlar kura ile yapılacak. Daha fazla bilgi için TIKLAYINIZ. 
Lüleburgaz Belediyesi'ne Geçici İşçi Alım İlanı ile 4 adet geçici kasiyer alımı yapılacak. KPSS'den 60 puan ve lise mezuniyeti şart. Başvurular 3 Nisan 2017 tarihinde bitecek. 
Kilis Belediyesi'ne Eski Hükümlü İşçi Alım İlanı dahilinde aşçı ve büro memuru alımı yapılacak. Adayların kpss'ye girmiş olması yeterli şart. Adaylar KİLİS MERKEZ, ELBEYLİ, MUSABEYLİ, POLATELİ ilçelerinde yaşamalı. Başvurular 3 Nisan'a kadar sürecek.

Alımlar hakkında daha fazla bilgi almak için İŞKUR ile iletişim kurabilir, belediye başkanlıklarına ulaşabilirsiniz. Diğer tüm personel alım ilanları için ise her zamanki gibi KPSS CAFE'yi takipte kalınız.

Daha fazla ilan için anasayfadan diğer ilanlarımıza bakabilir, alttaki uygulamaları kullanabilirsiniz.

KPSS CAFE haber sitesi'ni takip etmeye devam ediniz. KPSS CAFE olarak hazırladığımız kolay erişim imkanları olan Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

24 Mar 2017 - 20:49 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler