Beklenen Duyuru: Uzman Erbaşlardan 4000 İnfaz Koruma Memuru (İKM) Alınacak!

Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren İKM düzenlemesine ilişkin beklenen ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda uzman erbaşlar arasından 4000 ikm alınacağı aktarılırken, ilana yönelik başvuru bilgileri ve detaylarda aktarıldı...

Resmi Gazete' de  Uzman Erbaş olarak görev yapmış, ancak belirtilen tarihe kadar görevinden kendi isteğiyle ayrılmış kişiler arasından; Adalet Bakanlığı bünyesine İnfaz Koruma Memuru olarak görev yapılabilinmesine ilişkin bir düzenleme yayımlanmıştı.

İlgili düzenlemede şartları taşıyan ve 35 yaşını aşmamış kişiler, İnfaz Koruma Memuru (İKM) olarak görev alabileceğini, bu süreçle alakalı bir ilanın yayınlanabileceğini de yaptığımız haberler kapsamında duyurmuştuk. Nihayet beklenen ilan yayımlandı ve 4000 İKM alınacağı aktarıldı.

BAŞVURU ŞARTLARI

*35 yaşını doldurmamış olmak,
*Uzman erbaş olarak görev almış olmak,
*Kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak,
*Görevden kendi rızasıyla ayrılmış olmak (20/10/2016)
*Güvenlik soruşturması olumlu çıkmak,
*En az lise veya dengi okul mezunu olmak
*Boy kilo - şartlarını taşımak

SINAV BİLGİSİ

Sözleşmeli infaz ve koruma memuru sözlü sınavı 16 Ocak 2017 ve beraberindeki günlerde yapacaktır.

BAŞVURU TARİHLERİ ve BİLGİSİ

Başvurular 12 Aralık 2016 günü başlayıp, 23 Aralık 2016 günü mesai saati bitimine kadar devam edecektir. Başvurular ilgili adalet komisyonu başkanlığına veya mahalli Cumhuriyet başsavcılıklarına gerçekleştirilecektir.

BAŞVURU KILAVUZU VE DİĞER DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

kpsscafe.com.tr | KONYA

07 Ara 2016 - 15:44 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler