BDDK KPSS Puanlarıyla 100 Personel Alacak! (Başvuru Şartları ve Detaylar!)

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) 100 personel alımı için başvuru işlemleri internetten yapılacak. Detaylar kpss cafe adresinde...

BDDK 100 Personel Alımı Başvurular Bugün Başlıyor! (Başvuru Şartları ve Detayları ) 

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun 100 personel alımına dair ön başvuru süreci başladı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ile Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinden yayımlanan sınav duyurusuna göre BDDK Bankacılık Uzman Yardımcılığı, Bankalar Murakıp Yardımcılığı ve BDDK Uzman Yardımcılığı pozisyonlarına gerçekleştireceği toplamda 100 kişilik personel alımı için giriş sınavı yapacak.

Giriş sınavı yazılı aşaması 8 ile 9 Nisan 2017 tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak. İlgili giriş sınavına başvuruda bulunmak isteyen adayların 2015 ve 2016 KPSS sınavlarına girmiş olması ve ilgili sınavdan pozisyona göre belirtilen puan türlerinin herhangi birinden en az 70 puan almış olması gerekiyor.  Başvuruda bulunacak adayların 35 yaşını doldurmamış olması gerekiyor.  Sınav başvuru işlemleri 27 Şubat 2017 (Bugün) saat 14.00'da başlayacak, 10 Mart 2017 saat 16.00'a kadar sürecek.

BDDK Personel alımı için başvuru kılavuzuna bakmak için lütfen TIKLAYINIZ.

Kamu personeli alımları, gündemden gelişmeler, son dakika haberleri ve daha da fazlasını yakından takip etmek için kpss cafe mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

27 Şub 2017 - 10:58 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Emine - Neden her alımda lisans mezunu isteniyor önlisansların ne günahı var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Şubat 10:58


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler