BDDK 100 Personel Alımı için Başvurular Başlıyor!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 100 Personel alımı için www.bddk.org.tr üzerinden başvuru işlemleri başlıyor.

BDDK 100 Personel Alımı Yapacak! İnternetten Başvurular Yarın Başlıyor! 

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 100 Personel alımı yapacak. Başvuru işlemleri yarından itibaren başlıyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istihdam seferberliği çağrısından kısa süre sonra 100 personel alımı yapacağını açıklamış ve kısa süre sonrada ilana çıkmıştı.

Söz konusu ilana göre Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı, Bankacılık Uzman Yardımcılığı ve BDDK Uzman yardımcısı alımı gerçekleşecek. Bu alımlar için düzenlenecek yazılı ve sözlü sınav başvuruları için süreç yarından itibaren başlıyor. BDDK 100 Personel alımı başvuru işlemleri www.bddk.org.tr adresinde bulunan başvuru formunun doldurulması suretiyle internetten yapılacak. Ayrıca yapılan başvurular kabul edilmeyecek. BDDK tarafından yapılan resmi bilgilendirmeye göre başvurular 10 Mart 2017 tarihi saat 16.00'a kadar devam edecek.  

TÜM MEMUR ALIMLARI CEP TELEFONUMA ÜCRETSİZ GELSİN DİYEN 100 BİN KİŞİ BU UYGULAMAYI İNDİRDİ! İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BDDK Personel alımı için başvuruda bulunacak adaylar ilanda belirtilen genel şartların yanı sıra (Bknz. Personel Alım duyurusu) pozisyonlara göre özel belirlenen şartları da yerine getirmek durumundalar.  Başvuru için 2015 ve 2016 KPSS puan şartı da bulunuyor.  Konuya dair tüm detaylara göz atmak için aşağıdaki personel alım duyurusuna göz atabilirsiniz.

BDDK Personel alım duyurusu için TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

26 Şub 2017 - 17:25 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler