Başvuru Şartları Açıklandı: ADK Kamu Personel Alımı Başvuruları Başlıyor

Adli Tıp Kurumu personel alımı başvuruları başlıyor. Peki personel alımına başvurular nasıl yapılacak? Adli Tıp Kurumu personel alımı başvuru özel şartları nelerdir? Başvurular nasıl yapılacak?

Adli Tıp Kurumu memur personel alımı yapacak.

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından geçtiğimiz gün Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla bir ilan yayımlandı. DPB'de yayımlanan ilanında Adli Tıp Kurumu, mühendis, tekniker, veri hazırlama ve kontrol İşletmeni pozisyonunda istihdam etmek üzere 71 personel alımı yapacak. Yayımlanan ilana başvurular 12 Şubat tarihinde başlayacak. Peki Adli Tıp Kurumu memur alım ilanına başvurular için saatler kala adaylar ilana başvuruyu nasıl yapacaklarını ve başvuru şartlarını araştırmaya başladı. Biz de Kpsscafe.com.tr olarak Adli Tıp Kurumu memur alım ilanının detaylarına haberimizde yer verdik.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

# T.C. vatandaşı olmak,

# Son başvuru günü olan 23 Şubat 2018 itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak. (01 Ocak 1981 ve sonrası doğumlular müracaat edebilecektir.)

# Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

# Adli sicil kaydı olmaması,

# Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

# Kamu haklarından mahrum olmamak,

# Son müracaat tarihi itibarıyla atanılacak kadro için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak.

# Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

Bilgisayar Mühendisi pozisyonuna başvuru yapacak adayların Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Donanımı ve Teknolojisi, Bilgisayar Sistemleri ve Ağları, Yazılım Mühendisliği veya Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği lisans programından mezun olması ve 2016 KPSS P3'ten 70 ve üstü puan almış olması gerekmektedir.

Elektronik Mühendisi pozisyonu için adayların ükseköğretim kurumlarının Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği veya Mekatronik Mühendisliği lisans programından mezun olması ve 2016 KPSS P3'ten en az 70 almış olması gerekmektedir.

Tekniker pozisyonu için adayların; Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilgisayar Donanımı, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar Teknolojileri ve Yönetimi, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri, Muhabere ve Elektronik Bilgi Sistemleri, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı (İnternet), Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama, Bilgi İşlem, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Operatörlüğü ve Teknikerliği, Bilgisayar, Elektronik, Elektrik-Elektronik, Endüstriyel Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Elektronik Teknolojisi, Elektronik Haberleşme, Telekomünikasyon, Haberleşme, Haberleşme Teknolojisi, Elektronik Haberleşme Teknolojisi veya Mekatronik önlisans programından mezun olması ve 2016 KPSS P93'ten en az 70 almuış olması gerekmektedir.

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni pozisyonuna başvuru yapacak adayların, Adalet Meslek Eğitimi, Adalet Önlisans programından veya Adalet Meslek Yüksekokulundan, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı önlisans programlarının birinden mezun olması ve KPSS'den en az 70 almış olması gerekmektedir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Adli Tıp Kurumu personel alımı başvuruları 12 Şubat Pazartesi itibariyle alınacak. Adaylar www.atk.gov.tr adresinden müracaatlarını yapacak. Başvuru esnasında internet ortamına fotoğraf ve KPSS sonuç belgesi ile diploma veya geçici mezuniyet belgesi yüklenecektir.

MEMUR VE PERSONEL ALIM İLANLARI YAYIMLANDIĞI ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

DAHA FAZLA BİLGİ, DAHA FAZLA ARKADAŞ

Memur alımlarıyla ilgili tüm gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz, diğer memur adaylarıyla sohbet edip, bilgi alışverişinde bulunabileceğiniz facebook grubumuza aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirsiniz

Facebook grubuna katılım  için TIKLAYIN.

10 Şub 2018 - 11:35 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler