Başbakanlık Memur Alımı Başvurusu İçin Son Günler-İşte Başvuru Özel Şartları

Hazine Müsteşarlığı tarafından geçtiğimiz hafta yayımlanan kamu personeli alımın başvuru için son günlere girildi. 3 Birimin bünyesinde istihdam edilecek kamu personellerinde aranan şartlar nelerdir? Başvurular nasıl yapılacak?

Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi tarafından bir ilan yayımlandı.

Devlet Personel Başkanlığı resmi sayfası aracılığıyla yayımlanan ilanda Merkezi Finans ve İhale Birimi Personel Yönetmeliği hükümlerine göre Uzman Personel kadrosuna kamu personeli alımı yapılacağı bildirildi. Alınacak uzman personellerin istihdam edileceği birim şu şekilde açıklandı: Hukuk Müşavirliği, Bilgi Teknolojileri Yöneticiliği ve İnsan Kaynakları Yöneticiliği.

KİMLER BAŞVURABİLİR?

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

Sınav tarihi itibarıyla, genel bütçe kapsamındaki kamu idareleri, özel bütçeli idareler vesosyal güvenlik kurumlarından birinde (adaylık süresini tamamlamış olarak) çalışıyor olmak,

MEZUNİYET ŞARTI

En az dört yıllık eğitim veren siyasal bilgiler, hukuk, iktisadî ve idarî bilimler, iktisat, işletme, mühendislik, mimarlık, veteriner ve iletişim fakülteleri ile üniversite ve fakültelerin matematik, istatistik, bilgi ve belge yönetimi, biyoloji ve kimya bölümlerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt içindeki veya yurt dışındaki fakülte veya yüksekokullardan mezun olmak,

KPDS ŞARTI

Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavında (KPDS) veya Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavında (YDS) İngilizce dilinden son 5 yıl içerisinde en az 80 (seksen) puan almak veya dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen, uluslararası geçerliliği olan bir belgeye sahip olmak

ÖZEL ŞARTLAR

Hukuk Müşaviri Pozisyonu için: Avukatlık ruhsatına sahip olmak tercih sebebidir.

Bilgi Teknolojileri Yöneticisi Pozisyonu için; MS Windows İşletim Sistemlerine (Microsoft Server 2008, 2012, 2016, Windows 10 vb.) hakim olmak tercih sebebidir. - Bilgisayar Ağları ve Yapıları konularında tecrübeli olmak tercih sebebidir. - Active Directory, Network ve Ağ Güvenliği konularında tecrübeli olmak tercih sebebidir.

İnsan Kaynakları Yöneticisi Pozisyonu için: Kamu kurumlarında insan kaynakları ve/veya idari işler bölümlerinde çalışmış olmak tercih sebebidir. - E-bys kullanımında tecrübeli olmak tercih sebebidir.

Diğer Uzman Pozisyonları için : Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardımları (IPA) kapsamında finansmanı sağlanan projelerde ihale süreçleri ve/veya sözleşme yönetimi ve/veya ödeme/raporlama/muhasebe konularında en az 5 yıl deneyim sahibi olmak tercih sebebidir.

BAŞVURU ŞEKLİ

İİlana başvurular 27 Mart tarihine kadar alınacak. Adayların başvurularını aşağıdaki evraklarla birlikte : Merkezi Finans ve İhale Birimi T.C Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Kampüsü E Blok İnönü Bulvarı No:36 06510 Emek Ankara adresine yapması gerekmektedir.

KPDS sonuç belgesi Başvuru formu Mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı örneği 2 vesikalık fotoğraf Kimlik CV.

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

24 Mar 2018 - 14:33 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler