Bakanlıklara ve Kamu Kurumlarına 9000 Memur Personel Alımı Yapılıyor!

Kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan memur alımlarının yanı sıra, çok sayıda bakanlık da memur personel alımları için ilana çıkmış durumda. Yürütülen memur alımları ve çok daha fazlasına haberimiz aracılığıyla erişim sağlayabilirsiniz...

Geçtiğimiz günler itibariyle memur alım ilanına çıkan bakanlıkların yanı sıra, gün içerisinde yapılan açıklamayla PTT bünyesine de 2500 personel alımı yapılacağı duyuruldu. Buradan hareketle Mayıs-Haziran ayları içerisinde bakanlıklara ve kamu kurumlarına memur alım süreci başlamış oldu.

Yayımlanan ve yayımlanacak ilanlara başvuruda bulunmak isteyecek adaylar için, tüm ilanları aşağıya ekliyor olacağız. İlanların yayımlandığı andan itibaren başvurularına erişebilmeniz adına da, belirtilen bağlantılar üzerinden başvuru detaylarına göz atmak mümkün olacaktır.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Lise mezunu memur alacak

İçişleri Bakanlığı KPSS 60 puanla 1545 memur alacak

Çevre Bakanlığı 1500 memur alacak

Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2500 memur alımı

PTT personel alımı yapacak (2500 personel)

İlgili ilanlarda ve yapılacak diğer alımlarda, bu sayfa sürekli güncellenecek olup; bağlantıları da eklenecektir.Adaylar başvurularını bu bağlantılar üzerinden yapabilir, ilan detaylarına ve şartlarına göz atma fırsatı bulabilirler. Tüm memur alımlarından anında haberdar olmak ve başvuru yapmak için ücretsiz olarak KPSS CAFE mobil uygulamamızı Android ve iOS uygulama mağazalarından indirmenizi tavsiye etmekteyiz.

Böylece memur alımlarının yanı sıra, sınav sonuçlarından, ekonomi ve gündem haberlerinden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Android için> TIKLAYINIZ

kpsscafe.com.tr | KONYA

25 May 2017 - 17:57 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler