Az Önce DPB'de Yayımlandı: EGM KPSS Puanı ile Kadrolu 6 Personel Alımı Yapacak

Emniyet Genel Müdürlüğü, bir personel alım ilanı yayımladı ve merkez ile taşra teşkilatı bünyesinde istihdam etmek üzere 6 Psikolog alımı yapılacağı bildirildi.

Az Önce DPB'de Yayımlandı: EGM KPSS Puanı ile Kadrolu 6 Personel Alımı Yapacak
Haber albümü için resme tıklayın

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından DPB'de bir ilan yayımlandı

EGM tarafından yayımlanan ilanda Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında Görevli Kadrolu ve Sözleşmeli Personel Yönetmeliği çerçevesinde merkez ve taşra teşkilatında Kadrolu statüde çalıştırılmak üzere sözlü ve uygulama sınavına göre 6 adet psikolog alımı yapılacağı bildirildi.

Başvuru Şartları

# 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’ inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

# Atanmak istediği unvanla ilgili olarak EK-1’de belirtilen öğrenim şartı ve diğer nitelikleri taşımak,

# Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşımak, (Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek)

# Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak, (Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek).

Başvuru

İlana başvuru yapacak adayların müracaatlarını 4-8 Aralık 2017 tarihleri arasında bulundukları İllerin İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne aşağıdaki evraklarla birlikte yapması gerekmektedir.

# Kimlik Belgesi,
# 2 adet vesikalık fotoğraf,
# Mezuniyet belgesinin onaylı fotokopisi,
# KPSS sonuç belgesi,

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

22 Kas 2017 - 17:10 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler