Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı KPSS 60 Puanla 1500 ASDEP Alım İlanları Tek Başlıkta!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca aylar önce açıklanan tam 1500 personel alımında süreç işliyor. başvurular sürüyor. Gerekli şartlar, başvuru süreleri, alınacak personeller ve çok daha fazla ayrıntının bir araya toplandığı tüm ilanları sizler için tek başlıkta topladık.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na önümüzdeki süreçte 1500 asdep personeli alınacak.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na çok sayıda personel alımı yapılacak. Alımlar İl Müdürlüklerine yapılacak. Alım yapacak olan tüm il müdürlükleri tek tek ilan yayımlıyor ve kaç personel alımı yapacağını açıklıyor. İşte bu hususta biz devreye giriyoruz ve ilan edilen her ilanı gün ve gün sizlere ulaştırıyoruz.

GEREKLİ ŞARTLAR NELERDİR?
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na alınacak tüm personel adaylarında aynı şartlar aranıyor. Başvurmak isteyen adayların özellikle KPSS'den en az 60 puana sahip olması gerekiyor.  1500 asdep alımı adaylarında T.C vatandaşı olmak, Sağlık problemi olmamak, Kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, Kamu görevinen uzaklaştırılmış olmamak, Askerliğini yapmış veya tecilli olmak, Kötü şöhretli kişi olarak anılmamak, Mesleki yeterlilik sağlayabilmek, Eğitim bilgilerini taşımak gibi şartlar aranıyor. Her kuruma alınacak olan personel sayısı ve başvuru süreleri farklılık gösteriyor.

Her İl Müdürlüğü'nün ayrı ilanı bulunduğunu söylemiştik. Alttaki ilan duyurularına tıklayarak kendi şehriniz ile ilgili alım hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

AİLE BAKANI 1500 PERSONEL ALIMI İLAN DUYURUSU

Zonguldak, Çorum, Kütahya, Niğde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ilanları için tıklayınız.

Diyarbakır, Erzincan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ilanları

Eskişehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ilanı

Bursa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ilanı

Aksaray, Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ilanları

Adıyaman ve Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü asdep ilanları

Nevşehir ve Osmaniye Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü asdep ilanları

Şırnak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü asdep ilanı

Bartın ile Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü asdep ilanları

Denizli ve Mersin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü asdep ilanları

Yukarıdaki linklere tıklayarak alımlar hakkındaki tüm açıklamalara saniyeler içinde ücretsiz olarak erişim sağlayabileceksiniz. Gerekli tüm açıklamalar linklerin içerisinde bulunuyor. Sonraki günlerde yayımlanan asdep alım ilan duyurularına erişim sağlamak için ise KPSS CAFE'yi takip etmeye devam edebilirsiniz. Kolay erişim için --->>

Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   

En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız 

android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

24 Mar 2017 - 21:56 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler