Adli Tıp Kurumu Başkanlığı Laborant, Sağlık Teknikeri ve Şoför Alıyor

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı Laborant, sağlık teknikeri ve şoför kadrosu için sınav sonucuna göre personel alımı yapacak.

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı Laborant, Sağlık Teknikeri ve Şoför Alıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı Laborant, Sağlık Teknikeri ve Şoför Alıyor

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı Laborant, sağlık teknikeri ve şoför kadrosu için sınav sonucuna göre personel alımı yapacak. Söz konusu alım için başvuruda bulunacak adayların mezuniyet şartlarının yanı sıra 2016 KPSS'ye girmiş olmaları da gerekiyor. Başvuruda bulunacak adaylarda aranacak genel şartlar şu şekilde ; 

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Son başvuru günü olan 01 Aralık 2017 tarihinde 657 sayılı Kanunun 40’ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak ve merkezî sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak (01 Ocak 1981 ve sonrası doğumlular müracaat edebilecektir.) Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak, ç) 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmamak, 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Son müracaat tarihi itibarıyla atanılacak kadro için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak. Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak.

Başvurular Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'nın resmi internet sitesi olan www.atk.gov.tr üzerinden online olarak yapılacak. Başvuru işlemlerinin 1 Aralık 2017 tarihinde sona ereceği öğrenildi. Başvuru sonuçları da yine aynı internet sitesi üzerinden adaylara duyurulacak, başvuru yapan adaylara ayrıca bir tebliğ yapılmayacak.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

24 Kas 2017 - 22:47 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler