Adli Tıp Kurumu 50 Personel Alımı Başvuruları Devam Ediyor

Adli Tıp Kurumu bünyesinde çalıştırılmak üzere 50 personel alımı başvuruları devam ediyor.

Adli Tıp Kurumu bünyesinde çalıştırılmak üzere 50 personel alımı başvuruları devam ediyor.  

Bilindiği gibi Adli Tıp Kurumu Başkanlığı 26 Mayıs 2016 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bir ilanını yayımlamıştı. Yayımlanan ilanda Adli Tıp Kurumu Başkanlığı kendi bünyesinde çalıştırmak üzere 50 personel alımı yapacağını duyurdu. Alınacak personeller ise; 17 sağlık teknikeri, 9 sağlık teknisyeni, 2 sağlık teknisyen yardımcısı ve 22 otopsi teknisyen yardımcısı şeklindedir. 

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı 50 personel alımı ilanına başvurular 30 Mayıs 2016 tarihinde başladı. İlana başvuru yapacak olan adayların en geç 10 Haziran 2016 tarihine kadar başvuru evraklarını hazırlayıp başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

İlanın detayları ise şöyle;

1) Adli Tıp Kurumu merkez ve taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/A maddesi uyarınca istihdam edilmek üzere; EK-1’deki listede yeri, unvanı ve niteliği belirtilen 17 sağlık teknikeri, 9 sağlık teknisyeni, 2 sağlık teknisyen yardımcısı ve 22 otopsi teknisyen yardımcısı kadrosu için Adli Tıp Kurumu Başkanlığınca yapılacak sözlü sınav sonucuna göre personel alımı yapılacaktır.
2) Adli Tıp Kurumu Başkanlığınca yapılacak sözlü sınavlara, 2014 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarına sağlık teknikeri kadroları için KPSSP93 (Önlisans), sağlık teknisyeni, otopsi teknisyen yardımcısı ve sağlık teknisyen yardımcısı kadroları için KPSSP94 (Ortaöğretim) puan türünden giren adaylar başvurabilecektir. Başvuruda bulunacakların Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği’nin 5 ve 6’ncı maddelerinde yazılı olan şartlar ile bu ilanın 4’üncü maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.
3) Sözlü sınavlara, merkezi sınavda alınan puanlar esas olmak kaydıyla, en yüksek puandan başlamak üzere her kadro için ilân edilen kadro sayısının 5 katı kadar aday çağrılacaktır.
4) Başvuruda bulunacakların aşağıdaki genel ve özel şartları taşımaları gerekmektedir.

.:: Başvuru Kılavuzu İçin Tıklayınız ::.

Kpsscafe.com.tr / ANKARA 

05 Haz 2016 - 15:41 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler