Adalet Bakanlığı CTE Lise Mezunu Personel Alımı Başvurular Başladı

Adalet Bakanlığı'nın en az lise ve dengi okullardan mezun 200 şoför alımıyla ilgili başvuru süreci başladı. Başvuru şartları ve diğer detaylar kpsscafe.com.tr adresinde.

Adalet Bakanlığı CTE Şoför Alımı Başvuruları Başladı

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nün büyük bir merakla beklenen kadrolu şoför alımıyla ilgili süreç başladı.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi ve Devlet Personel Başkanlığı (DPB) resmi internet sitesinden kısa süre önce yayımlanan ilan duyurusuyla Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'ne kadrolu 200 şoför alımı yapılacağı açıklanmıştı. Söz konusu alımlara başvuruda bulunmak isteyen adayların merakla beklediği süreç başladı.

CTE kadrolu şoför alımı için başvuru yapmak isteyen adayların 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 'den en az 70 puan almış olması gerekiyor, yine başvuruda bulunacak adayların , ilan duyurusunda belirtilen genel şartları ve özel şart olarak belirtilen E sınıfı ehliyete sahip olmaları gerekiyor.

Başvurular Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü resmi internet sitesinde yer alan formun doldurularak adalet komisyonlarına şahsen yapılacak. Başkası aracılığıyla (Posta, Kargo) yapılan başvuruların kabul edilmeyeceğini daha önceki haberlerimizde de belirtmiştik.  

Bakanlık tarafından yapılan bilgilendirmeye göre başvuru sonuçları 9 Ocak 2017 tarihinden önce ilan edilecek ve uygulama sınavları 11 Ocak 2017 tarihinden itibaren yapılmaya başlanacak. Bu arada KPSS ile Merkezi atama işlemleri başladı. KPSS 2'inci yerleştirme kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarına lisans, önlisans, ortaöğretim düzeyinden toplam 2 bin 51 memur alımı yapılacak. Tercih işlemleri Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı'nın (ÖSYM) resmi internet sitesi üzerinden yapılacak.

ÜCRETSİZ MOBİL UYGULAMAYI İNDİR MEMUR ALIMI HABERLERİ CEBİNE GELSİN! İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kpsscafe.com.tr | Ankara

21 Ara 2016 - 10:50 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler