Adalet Bakanlığı 1500 Kişi Alacak! Başvuru Yapamayanlar için Son Şans

Adalet Bakanlığı 24 Aralık'ta gerçekleştirilecek Adalet Bakanlığı Sınavları ile Bin 500 Personel alımı yapacak. Sınav için geç başvuru işlemleri ÖSYM üzerinden yarın başlıyor.

Adalet Bakanlığı 1500 Kişi Alacak! Daha Önce Başvuru Yapamayanlar Geç Başvuru Fırsatı!

Adalet Bakanlığı'nın 1500 Adli Yargı Hakim ve Savcı adaylığı'nın yazılı yarışma sınavına başvuru yapamayan adaylar için son şans. Adalet Bakanlığı'nın söz konusu sınavı için daha önce ÖSYM üzerinden çeşitli gerekçelerle başvuru yapamayan adaylar 20 Kasım 2017 tarihinde yine aynı internet sitesi üzerinden (ais.osym.gov.tr) başvuru yapabilecekler.

Başvurular yarın saat 23.59'a kadar sürecek. Geç başvuru ücretiyse 165 TL olarak belirlendi. Adalet Bakanlığı'na 1500 adli yargı hakim ve savcı adayı alınacak. Söz konusu alım için ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek olan "Adalet Bakanlığı Sınavları 2017-Adalet Bakanlığı Adli Yargı Hakim ve Savcı Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavı-2 2017-Adli Yargı-2" aşaması 24 Aralık'ta uygulanacak. Sınav saati 10.15 olarak belirlendi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

19 Kas 2017 - 10:17 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler