9.Ana Jet Üs Komutanlığı Garson Alıyor (KPSS 60 Puan)

9.Ana Jet Üs Komutanlığı'nca yayımlanan ilan duyurusunda kuruma garson alımı yapacağını kamuoyunu açıkladı. İlan duyurusunda gerekli tüm ayrıntılar adaylara aktarılır iken, İŞKUR'un alımları hakkında da bilgi verildi.

9.Ana Jet Üs Komutanlığı'nın İŞKUR resmi web sayfasında 20 Ocak 2017 tarihinde yayımladığı personel alım ilanı kapsamında kuruma garson alımı yapılacak.

9.Ana Jet Üs Komutanlığı'na alınan 1 adet personel Balıkesir'de Daimi / Deneme Süreli olarak istihdam edilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?
9.Ana Jet Üs Komutanlığı'na alınacak olan garsonun KPSS'den en az 60 puan almış olması ve en az önlisans mezunu olması gerekiyor. Adayların Meslek yüksekokullarından yiyecek işletmeciliği ve ikram hizmetleri bölümünden mezun olmuş olması şart. Kurum adaylarda deneyim aramıyor.

9.Ana Jet Üs Komutanlığı, adaylarında başka şartlar da arıyor. Bunlar; KAMU HAKLARINDAN MAHRUM BULUNMAMAK, DEVLET MEMURU OLMASINA ENGEL BİR SUÇ KAYDINA SAHİP OLMAMAK, TALEP SAHİBİ KURUM TARAFINDAN İŞE ALINACAK PERSONELLE İLGİLİ YAPILCAK GÜVENLİK SORUŞTURMASINDAN TEMİZ ÇIKMAK, İŞE ALINACAK PERSONELİN SAĞLIK DURUMUNUN ÇALIŞTIRILACAĞI İŞE UYGUN OLDUĞUNA DAİR SAĞLIK RAPORU ALMIŞ OLMAK 5- KAMU KURUM VE KURULUŞLARININ KENDİ DİSİPLİN MEVZUATI UYARINCA GÖREVİNDEN VEYA MESLEKTEN İHRAÇ EDİLMEMİŞ OLMAK olarak sıralanıyor.

BAŞVURULAR NASIL VE NE ZAMANA KADAR YAPILIR?
9.Ana Jet Üs Komutanlığı personel alım ilanı başvuruları başladı. BAŞVURULAR 30 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecek. BAŞVURULAR, İŞKUR resmi web sayfasından ve il müdürlüklerinden yapılacak. Daha fazla bilgi almak isterseniz İŞKUR ile iletişime geçebilirsiniz.

MOBİL UYGULAMALARIMIZ İÇİN TIKLAYINIZ. MEMUR GRUBUMUZA ÜYE OLARAK SORULARINIZA CEVAP BULMAK İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ.
KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA

21 Oca 2017 - 01:26 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler