60 KPSS Puanı ile Kadrolu Kamu Personeli Alımı Başvurusu İçin Son Gün: 21 Şubat 2018 (Lise, Önlisans ve Lisans)

Türkiye Sağlık Enstitülerine kadrolu kamu işçisi alımı başvuruları için son saatlere girildi. Peki ilana kimler başvurabilir? Başvuru şartları nelerdir? Başvurular nasıl yapılacak?

60 KPSS Puanı ile Kadrolu Kamu Personeli Alımı Başvurusu İçin Son Gün: 21 Şubat 2018 (Lise, Önlisans ve Lisans)
Haber albümü için resme tıklayın

TÜSEB personel alımı başvuruları için son saatlere girildi.

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı tarafından bir ilan yayımladı. Geçtiğimiz hafta yayımlanna ilanda TÜSEB, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu adaylar arasından 21 personel alımı yapacağını duyurdu. 6 kadro için açılan personel alım ilanında alınacak personellerin 4'ü Sekreter(Yönetici Sekreter / Asistan), 11'i Büro Memuru, 1'i Mütercim, 1'i Ekonometrist, 1'i Makam Şoförü, 2'si Bilgisayar Programcısı pozisyonunda istihdam edilecek. Her bir pozisyon için istenen başvuru şartları deişiklik gösterirken ilana son başvuru tarihi 21 Şubat 2018 olarak açıklandı.

MEZUNİYET ŞARTI

Ekonometrist pozisyonuna başvuru yapacak adayların, 

Ekonometri, İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler,Sosyal Bilimler Fakültelerinden mezun olması gerekmektedir.

Mütercim pozisyonuna başvuru yapacak adayların, İngilizce Dili ve Edebiyatı, Mütercim-Tercümanlık veya İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun olması gerekmektedir.

Sekreter Pozisyonuna başvuru yapacak adayların, lisans bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak yeterlidir.

2 Büro Memuru pozisyonuna başvuru yapacak adayların, Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık, Veterinerlik, Biyoloji, Moleküler Biyoloji bölümlerinden mezun olması gerekmektedir.

3 Büro Memuru pozisyonuna başvuru yapacak adayların, Halkla İlişkiler veya Basın ve Yayın mezunu olması gerekmektedir.

1 Büro Memuru pozisyonuna başvuru yapacak adayların, İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler,Sosyal Bilimler Fakültelerinin herhangi bir bölümünden mezunu olması gerekmektedir.

3 Büro Memuru pozisyonuna başvuru yapacak adayların, Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği mezunu olması gerekmektedir.

Makam Şoförü pozisyonu için adayların, en az lise mezunu olması gerekmektedir.

Bilgisayar Programcısı pozisyonu için adayların, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojisi mezunu olması gerekmektedir.

KPSS ŞARTI

TÜSEB personel alımına başvuru yapacak adayların 2016 yılında yapılan KPSS'!den en az 60 almış olması gerekmektedir.

BAŞVURU

TÜSEB personel alımı başvuruları İŞKUR üzerinden alınmaktadır. Başvuru yapacak adayların aşağıdaki bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açması ve müracaatını yapması gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Açılan bağlantı adresinde yukarıdaki ekran gelecektir. TÜSEB ilanlarına gitmek için işyeri unvanı yazan yere Türkiye Sağlık Ensititüleri yazın ve ARA butonunu tıklayın. İlanlar aşağıda sıralanacaktır.

MEMUR ALIMI HABERLERİNDEN HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

DAHA FAZLA BİLGİ, DAHA FAZLA ARKADAŞ

Memur alımlarıyla ilgili tüm gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz, diğer memur adaylarıyla sohbet edip, bilgi alışverişinde bulunabileceğiniz facebook grubumuza aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirsiniz Facebook grubuna katılım  için TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA - ÖZEL HABER

20 Şub 2018 - 13:41 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

aydın - işkur ün sayfasına girdim ama arama bulunamadı diyior

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 13:41


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler