500 Memur Alımı Başvurusu İçin Son Günler ! İşte Başvuru Linki

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 500 memur alımı başvurusu için son günlere girildi. 60 KPSS ile en az lise mezunu adaylar arasından yapılan alımda, adaylar itfaiye eri kadrosunda istihdam edilecek.

İStanbul Büyük Şehir Belediyesi 500 memur alımı başvurusu sona eriyor.

İBB tarafından geçtiğimiz hafta yayımlanan ilanda en az lise mezunu adaylar arasından 500 adet itfaiye eri alımı yapılacağına yer verildi. İlanın yayımlanmasının ardından başvurular da geçtiğimiz 11 Haziran günü başladı. Başvuruların başlamasının ardından binlerce aday itfaiye eri olabilmek için başvurusunu yaptı.

İBB'nin 500 itfaiye eri alımına başvurular 25 Haziran günü sona erecek. Başvuru yapmak isteyen adayların bu tarihe kadar başvurusunu yapması gerekmektedir.

KADRO DAĞILIMI-MEZUNİYET VE KPSS ŞARTI

Kadro Unvanı

Kadro Adedi

Niteliği

Cinsiyeti

KPSS Puan Türü

KPSS Puanı

İtfaiye Eri

385

Ortaöğretim kurumlarından (lise veya dengi okul) mezun olmak.

Erkek

P94

En az 60 puan

İtfaiye Eri

25

Ortaöğretim kurumlarının İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği Alanı ve Dallarının birinden mezun olmak.

Erkek

P94

En az 60 puan

İtfaiye Eri

75

İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik önlisans programlarının birinden mezun olmak.

Erkek

P93

En az 60 puan

İtfaiye Eri

3

Endüstri Mühendisliği, Endüstri Sistemleri Mühendisliği veya Endüstri ve Sistem Mühendisliği / İşletme Mühendisliği lisans programından mezun olmak

Kadın / Erkek

P3

En az 60 puan

İtfaiye Eri

3

İstatistik / Ekonometri lisans programından mezun olmak.

Kadın / Erkek

P3

En az 60 puan

İtfaiye Eri

3

Makine Mühendisliği/Makina Mühendisliği veya Makine ve İmalat Mühendisliği / Mekatronik Mühendisliği lisans programından mezun olmak.

Kadın / Erkek

P3

En az 60 puan

İtfaiye Eri

3

Kimya Mühendisliği, Kimya ve Süreç Mühendisliği veya Kimya Mühendisliği ve Uygulamalı Kimya lisans programından mezun olmak.

Kadın / Erkek

P3

En az 60 puan

İtfaiye Eri

3

İnşaat Mühendisliği lisans programından mezun olmak.

Kadın / Erkek

P3

En az 60 puan

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların yukarıdaki şartların yanı sıra aşağıdaki genel şartları da taşıyor olması gerekmektedir.

Türk vatandaşı olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; herhangi bir suçtan hüküm giymemiş olması. Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak. İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak. Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamasında bir sakınca bulunmamak. Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması, Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmaları (2/7/1988 ve daha sonraki tarihlerde doğanlar), Sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmaları, Karayolları Trafik Yönetmeliği'nin 75 inci maddesinde belirtilen (C) sınıfı sürücü belgesine sahip olması,

BAŞVURU

İlana başvurular ilk olarak internet üzerinden alınmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki bağlantı adresinden müracaatını yapması gerekmektedir. Başvuru esnasında aşağıdaki evraklar da internet ortamına yüklenecektir.

Nüfus cüzdanı fotokopisi (1 adet) Mezuniyet belgesinin fotokopisi (1 adet) 2016 KPSS sonuç belgesinin internet çıktısı (1 adet) Sürücü belgesinin fotokopisi (1 adet) Biyometrik fotoğraf (bir tanesi başvuru formuna yapıştırılacak) (2 adet)

İlana başvuru yapmak içinTIKLAYIN

BAŞVURU SONRASI NE OLACAK?

Başvuru yapan ve şartları taşıyan adaylar, boy kilo ölçümü için çağrılacaktır. Başvuru esnasında verdiğiniz telefon numarasına boy kilo ölçüm tarihi SMS ile gelecektir.

YENİ MEMUR, PERSONEL, ZABITA VE POLİS ALIMLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için --->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için---->>> TIKLAYIN

Facebook grubuna katılım için TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  |  ANKARA

23 Haz 2018 - 13:52 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler