3 İlan Yayımlandı! Türk Hava Yolları Farklı Pozisyonlarına 22 Personel Alımı Yapıyor

Türk Hava Yolları'nca yayımlanan yazılı açıklamalar dahilinde kurum bünyesine çok sayıda personel alımı yapılacak. Alımlara dair tüm ayrıntılar kpsscafe'de...

Türk Hava Yolları Farklı Pozisyonlarına 22 Personel Alımı Yapıyor 
Türk Hava Yolları tarafından hazırlanan ve yayımlanan ilan duyuruları kapsamında kurumun 3 ayrı pozisyonuna personel alımları yapılacak.

Türk Hava Yolları, 6 Haziran 2017 tarihinde resmi web sayfasında yayımladığı 3 ayrı ilan duyurusu dahilinde bünyesine yeni personeller ekleyeceğini açıkladı.

Türk Hava Yolları'nın bünyesine katacağı pozisyonlar ve personel sayıları şu şekilde sıralanıyor;

Emniyet Yönetim Sistemi Alanında Personel Alımı 5 kişi Loadmaster 12 kişi Dispeçer (Uçuş Harekat Uzmanı) 5 kişi

GEREKLİ GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR
Türk Hava Yolları personel alımları kapsamında adaylarının Sorumluluk alan, hızlı düşünebilen, kolay adapte olabilen, İnsan ilişkilerinde kuvvetli ve iletişim yeteneği yüksek, Takım çalışmasına yatkın, planlı ve zamanı etkin kullanabilen, Esnek çalışma saatlerine uyumlu, Analitik düşünce ve problem çözme yeteneğine sahip olan bireyler olmasını talep ediyor.

Türk Hava Yolları'nın bu genel şartların yanında bir de özel şartları bulunuyor. Adayların tüm bu şartları bünyesinde taşıması şart. İlan kriterlerini sağlayan adaylar sayısal yetenek, sözel yetenek ve İngilizce sınavına alınacak.

BAŞVURULAR
Türk Hava Yolları personel alım ilanına başvurular internet adresinden online olarak yapılacak olup, diğer tüm başvuruları yöntemleri geçersiz sayılacak. Daha fazla bilgi almak isterseniz kurumun resmi web sayfasında bir göz atmanızı öneririz. BAŞVURULAR BAŞLADI! 

En yeni ilanlar anında telefonunuza gelsin isterseniz anında erişiniz >>> ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız  android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

06 Haz 2017 - 19:35 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler