3 Ayrı Kuruma KPSS ŞARTLI - ŞARTSIZ Personel Alımları Yapılıyor

Yayımlanan ilan duyuruları dahilinde 3 ayrı sulama birliği kurumuna personel alımları yapılacak. Gerekli açıklamaların yer aldığı ilan duyuruları adayların erişimine açıldı. Alımlara dair tüm ayrıntılar haberimizde...

3 Ayrı Kuruma KPSS ŞARTLI - ŞARTSIZ Personel Alımları Yapılıyor

İŞKUR resmi web sayfasında 26 Nisan 2017 tarihinde yayımlanan ilan duyuruları dahilinde kurumlara farklı şartlar ve özelliklerde daimi geçici personel alımları gerçekleştirilecek.

3 Ayrı sulama birliği kurumu tarafından yapılan açıklama dahilinde yapılacak alımların bazıları kpss şartı aramıyor. Fakat bir ilan duyurusunda adayların en az KPSS'den 60 puana sahip olması şart.

Alım yapacak olan kurumlar;
*Hatay Kırıkhan Sulama Birliği'ne 1 adet daimi tam süreli Ziraat Mühendisi alımı yapılacak. Adayların 1) GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞINDAN ONAYLI TARIM DANIŞMANI SERTİFİKASINA SAHİP OLMASI 2) M.E.B. ONAYLI ''AROMATİK BİTKİLERİN YETİŞTİRİCİLİĞİ'' KURS BİTİRME BELGESİNE SAHİP OLMASI 3) ZİRAAT MÜHENDİSİ OLARAK MİNİMUM 1 YIL 6 AY ÇALIŞTIĞINI SGK HİZMET DÖKÜMÜ İLE BELGELEMESİ şart koşuldu. Lisans mezuniyeti isteyen kurum adayların KPSS'den en az 60 puan almış olmasını istiyor.

*Malatya Derme Sulama Birliği Geçici İşçi Alım İlanı kapsamında kuruma 2 adet geçici Çiftçi (Tarla Ürünleri) (Zirai Sulamacı) alımı yapılacak. KPSS ŞARTI YOK! Adayların en az ilköğreetim mezunu olması şart. Alımlar kura ile yapılacak.

*Konya İvriz Sağ Sahil Sulama Birliği Geçici İşçi Alım İlanı dahilinde kuruma 3 adet geçici tam süreli Çiftçi (Tarla Ürünleri) (Zirai Sulamacı) alımı gerçekleştirilecek. Alımlar kura ile gerçekleşecek olup, adayların KPSS'ye girmiş olmasına gerek yok. İlköğretim mezuniyeti yeterli.

BAŞVURULAR
Alım ilanlarına başvurular İŞKUR il müdürlüklerinden ve İŞKUR resmi web sayfasından kolaylıkla yapılabilecek. Son tarih 5 MAYIS 2017 olarak belirtildi. Daha fazla bilgi almak isterseniz İŞKUR ya da kurum ile iletişime geçebilirsiniz.

Yapılan tüm personel alımlarına dair bilgilendirmelere KPSSCAFE'den erişim sağlayabilirsiniz. 
En kolay erişim imkanlarımız-->>

Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

27 Nis 2017 - 18:27 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler