23 Ocak'tan İtibaren Başvuru Yapılabilecek Memur ve İşçi Alımları

23 Ocak 2017 tarihinden İtibaren Başvuru Yapılabilecek Memur ve İşçi Alımlarını siz değerli ziyaretçilerimiz için derledik. Hangi Bakanlık ve Bağlı kuruluş personel alımı yapacak? işte detaylar... (KPSS Şartlı-Şartsız İlköğretim Lise, Önlisans , Lisans)

Yarından İtibaren (23 Ocak) Başvuru Yapılabilecek Memur ve İşçi Alımları (KPSS Şartlı-Şartsız İlköğretim Lise, Önlisans , Lisans)

Kamu kurum ve kuruluşlarına açıktan personel alımları devam ediyor. Bakanlıklara ve bağlı kuruluşlara KPSS puanlarıyla ve kurum içi sınavlarla personel alımları yapılacak. Bu alımları siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmayı sizleri bilgilendirmeyi sürdürüyoruz. 23 Ocak Pazartesi 'den itibaren başvurusu başlayacak olan ilanları siz değerli ziyaretçilerimiz için derledik.  

23 Ocak Pazartesi Başvurusu Başlayacak İlanlar Hangileri? 

Buna göre 23 Ocak 2017 tarihi itibariyle ; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcısı Alımı, Maliye Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı, Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Bilişim Personeli Alımı, Emniyet Genel Müdürlüğü Hizmetli Alımı, Kocaeli Üniversitesi Akademik Personel Alımı, Iğdır İl Özel İdaresi Eski Hükümlü alımı için başvuru süreci başlayacak. Bu alımlarla ilgili detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz

Personel Alımı Yapacak KurumKPSS ŞartıÖğrenim DüzeyiSon Başvuru Tarihiİlan DuyurusuHangi Pozisyonlara Alım Yapılacak? Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Var Lisans 3 Şubat 2017 TIKLAYINIZ Denetçi Yardımcısı Emniyet Genel Müdürlüğü Var En Az Lise 27 Ocak 2017 TIKLAYINIZ Hizmetli Alımı Maliye Bakanlığı Var Lisans 17 Şubat 2017 TIKLAYINIZ Bilişim Personeli Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Var Lisans 6 Şubat 2016 TIKLAYINIZ Bilişim Personeli Kocaeli Üniversitesi Yok 6 Şubat TIKLAYINIZ

Akademik Personel

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yok Arkeoloji Öğrenciler 30 Ocak 2017 TIKLAYINIZ

Geçici İşçi Alımı

Konya Akşehir SYDV Yok İlköğretim Mezunu 29 Ocak 2017 TIKLAYINIZ

Geçici İşçi Alımı

Daha fazla Kamu personeli alımlarının tamamı cep telefonuma ücretsiz olarak gelsin diyorsanız lütfen TIKLAYINIZ, Memur alımlarıyla ilgili diğer adaylarla tanışmak ve bilgi alışverişinde bulunmak istiyorsanız lütfen TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

22 Oca 2017 - 16:53 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler