2017/1 KPSS Adayları Dikkat! Belediye Başkanlığı Memur Alımı Yapacak

Belediye başkanlığı 2017/1 KPSS Adaylarından memur alımı yapılacak. İlgili açıklama ve ilan DPB'de yayımlandı.

2017/1 KPSS Adayları Dikkat! Belediye Başkanlığı Memur Alımı Yapacak
Haber albümü için resme tıklayın

2017/1 KPSS Adayları Dikkat! Belediye Başkanlığı Memur Alımı Yapacak 

Rize Belediye Başkanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfasında yayımlanan ilan duyurusu dahilinde kuruma memurlar alınacak.

Rize Belediye Başkanlığı, alınacak olan pozisyonları, dereceleri, sayıları ve açıklamalarını bu tablo ile adayların erişimine sundu. Rize Belediye Başkanlığı personel alımında kuruma 4 adet memur alınacak. Hepsi farklı pozisyon olan alımlarda nitelik kodları, gerekli şartlar ve ösym kodu farklılık gösteriyor.

İŞte Rize Belediye Başkanlığı'nin o ilanı;

Personel alım ilanları hakkında çok daha fazla bilgi sahibi olmak ve farklı ilanları görebilmek için lütfen alttaki uygulamaları kullanınız.

Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamız için ----> tıklayınız android mobil uygulamamız için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

21 Haz 2017 - 23:18 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

yetiş yılmaz - nereden ve ne şekilde başvuru yapıyoruz? bizzat belediyeye mi ya da ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 23:18
02

qweer - merkezi yerleştirme ösymden yapılacak kardeşim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 23:18
01

veli - 2017/1 lisans tercih listesinden kpssa grubu ogretmenlik sinavina girenler 4001 nitelik kodu olan memurluklara basvuruda buluna bilir mi? Yoksa kpss 2016 puanimi kullanilacak? tesekkurler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 23:18


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler