1250 Muhafaza Memuru Alımı-İşte Başvuru Şartları ve Linki

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda 1250 Muhafaza Memuru alımı yapıldığı bildirildi. Başvuru ekranı açıldı ve başvurular alınmaya başladı. Peki Muhafaza Memuru alımına kimler başvurabilir? Başvuru özel şartları nelerdir?

1250 Muhafaza Memuru Alımı-İşte Başvuru Şartları ve Linki
Haber albümü için resme tıklayın

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Gümrük Muhafaza Memuru alımı yapıyor.

Geçtiğimiz hafta yayımlanan ilanda Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, kendi bünyesidne istihdam etmek üzere 1750 adet kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanda alınacak bu sayıdan 1250’sinin Gümrük Muhafaza Memuru kadrosunda istihdam edileceğine yer verildi.

İlanın yayımlanmasının ardından geçtiğimiz gün başvurular başladı. Başvuruların başlaması ile birlikte Muhafaza Memuru olmak isteyen adaylar başvuru şartlarını araştırmaya başladı.

BAŞVURU ŞARTLARI

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Muhafaza Memuru alımına başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıyor olması gerekmektedir:

657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartlara sahip olmak. 2016 yılı KPSS’de lisans mezunları için KPSSP3, önlisans mezunları için KPSSP93 puan türünden 70 ve üzeri puan almak, En az dört yıllık eğitim veren hukuk, siyasal bilgiler, İktisadî ve İdarî bilimler, iktisat, işletme fakültelerinden veya en az dört yıllık eğitim veren yüksekokulların gümrük işletme bölümünden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının fakülte veya yüksekokullarından mezun olmak. Adayların, söz konusu bölümlere denk sayılan bir bölümden mezun olmaları halinde YÖK tarafından onaylanmış denklik belgelerini başvuru esnasında jpeg formatında taratarak iş talep formuna eklemeleri gerekmektedir. Sınava son başvuru tarihi itibariyle 30 yaşından gün almamış olmak (01/06/1988 tarihinde ve daha sonra doğanlar başvurabilir.) Erkekler en az 172 cm, bayanlar ise en az 165 cm boyunda olmak, “Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü Devlet hastanelerinden görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel özürlü olmadığını, psikiyatrik bir hastalık, kişilik bozukluğu, nörolojik rahatsızlığı, şaşılık,  körlük, gece körlüğü, renk körlüğü, işitme kaybı, topallık, kekemelik, kas veya iskelet sisteminde hareket kısıtlılığı ve benzeri engeller bulunmadığını belirten, “Yurdun her yerinde görev yapabilir ve silah kullanabilir” ibareli sağlık kurulu raporu” almak. (Söz konusu rapor, sözlü sınavda başarılı olanlardan atama öncesi istenecektir. Rapor ibraz edemeyenlerin ve sözlü sınav esnasında yapılacak ölçümde boy şartını taşımayanların kurumumuzca ataması yapılmayacaktır.)

ALIM YAPILACAK İLLER

Yayımlanan ilanda alınacak personellerin aşağıdakli illerde istihdam edileceğine yer verildi:

Adana, Ağrı, Ankara, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Batman, Bursa, Çanakkale, Dıyarbakır, Edirne, Erzurum, Gaziantep, Hakkari, Hatay, Iğdır, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Mersin, Muğla, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Trabzon, Van, Yalova, Zonguldak

BAŞVURU

İlana başvurular aşağıdaki bağlantı adresi üzerinden alınmaktadır. Adayların başvurularını 1 Haziran’a kadar yapması gerekmektedir.

Açıktan Sözleşmeli Personel Alım Linki için tıklayın

MEMUR ALIMLARINDAN KAMU PERSONELİ ALIM  İLANLARINDAN VE DAHA FAZLASINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----->>> TIKLAYIN

Facebook grubuna katılım için --->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  |  ANKARA - ÖZEL HABER

25 May 2018 - 21:18 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

04

PABLO ESCOBAR - 1,72 AZ DEĞİLMİ YA 2,25 FALAN OLMASI LAZIM AMK SANKİ MEMUR DEĞİL NBA YA BASKETÇİ SEÇİYORLAR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 21:18
03

Yasin - Bencede bu yaş sınırı nedir arkadaşlar hepimiz bimer ve cimere lütfen yazalım ki yetkililer sesimizi duysun

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 21:18
05

Yaş Sınırı Kaldırılsın - @Yasin 03 nolu yoruma cevabı: Yazdınız mı Peki ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 22:37
02

Kemal - Beyefendi 30 yaşından sonra sen olsan sende iş yerin de kimseyi çalıştırmazsın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 21:18
01

herhangi biri - çok saçma boy olayı nedir madem ki boyle bir şey yapıyorsunuz en başında bu bölümlere giren öğrencilerden boy şartı arayın sonuçta hepsi memurluğu düşünüyor sen git oku dirsek çürüt eeee boyun kısa senden olmaz buna dava açılır abartsiz diyorum dava açılır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 21:18


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler