10 Bin Alımını Tamamlayamayan POMEM'ler 12 Bin Polis Alımını Nasıl Yapacak?

POMEM'lere polis alımında yeterli liyakate nasıl ulaşılabilir? Polis alımlarında önceki 10 bin alımı tamamlayamayan POMEM'ler yeni dönem alımlarında başvuru şartlarını esnetecek mi? İşte detaylar.

Yozgat POMEM Müdürünün 12 bin polis alımı yapılacak açıklamasının ardından yeni dönem polis alımları büyük bir merakla beklenmeye başladı. 

Yeni dönem polis alımları beklenmeye devam edilirken adaylar sosyal medya üzerinde birleşen adaylar, başvuru şartlarının esnetilmesi için seslerini yetkililere duyurmaya çalışıyor. Özellikle yeni dönem polis alımlarında eğitim düzeyi ve yaş şartının esnetilmesini isteyen on binlerce aday, Bakanlıktan müjdeli haberi beklemeye devam ediyor.

POMEM'lere Alınan 10 Bin Polis İçin Yeterli Başvuru Olmamıştı

POMEM'lere önceki dönem yapılan 10 bin polis alımında yeterli başvurunun alınmadığı defaatle belirtilmişti. Peki önceki alımda yeteri kadar başvuru olmadığı için alım sayısı tamamlanamamıştı. İlanda 9 bin erkek polis alınacağı belirtilirken mülakat sonucu 8 bine yakın polis alınmıştı. İlgili alımda ise yedek adaylar olmamıştı.

10 Binde Yeterli Liyakate Ulaşamayan POMEM'ler 12 Bin Rakamına Nasıl Ulaşacak? 

Yeni dönem polis alımlarında başvuru şartlarının esnetilmesi, yapılacak alımda yeterli liyakate ulaşılmasına vesile olacaktır. Önceki başvuru şartlarına göre yeterli başvuru olmadığından dolayı, POMEM'lere yeni dönem polis alımında başvuru şartlarının esnetilmesi bekleniyor. Ancak başvuru şartlarından hangisinin esnetileceği henüz net değil.

Bayan Adayların Kadro Beklentisi

Polis alımında kendilerine daha fazla kadro ayrılmasını isteyen bayan adaylar, yeni dönemde polis olma hayallerini gerçekleştirmek istiyor. Yeni dönem alımlarında bayan adaylara kadro ayrılması bekleniyor.

Kamu personeli alım ilanlarından, polis alım ilanlarından, pöh alım ilanından haberdar olmak için Kpsscafe'yi aşağıdaki platformlardan takipte kalın.

MEMUR grubumuza ücretsiz katılmak için TIKLAYIN

İos mobil uygulamamızı ücretsiz cep telefonunuza yüklemek için TIKLAYIN

Android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için TIKLAYIN

Kpsscafe.com.tr  |  Ankara-ÖZEL HABER

06 Ağu 2017 - 20:25 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

11

Kadir - Lise mezunu, kpss 50 puanı, 28 yaş sınırı Getirsinler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Ağustos 20:25
10

Kemal Baranlı - 2-3 günde bir BİMER CİMER İçişleri Bakanlığı'na 01 Ocak 1988'liler ve sonrası olarak YAŞ şartının ESNETİLMESİ ...KPSS aranmadan LİSE mezunu seviyesinde alım olması için yazın kardeşlerim ...saygılar teşekkürler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Ağustos 20:25
09

Kemal Baranlı - En önemliside YAŞ ŞARTI 30 OLARAK ESNETİLMELİ !!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Ağustos 20:25
08

Kemal Baranlı - LİSE MEZUNU OLUP KPSS ARANMADAN YAŞ ŞARTI 30 OLARAK GENİŞLETİLMELİ AYRICA BAYANLARADA HAK TANINMALI ...KENDİNE GÖRE DÜŞÜNME ARKADAŞIM ..kpss den 55 filan aldın sanırsam!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Ağustos 20:25
07

Ahmet - Yaş şartı hiç değilse 32 olmalı.Yaş şartı esnetilse mağduriyetler azalır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Ağustos 20:25
05

gamze Ggg - Lise mezunu dahilinde bayan pöh kontenjan hakkı talep ediyoruz lütfen iptal edilen kontenjan hakkı tekrar tanınsın bizlere de

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Ağustos 20:25
04

Mehmet - Bi kere 10 bin alimin dolmamasinin nedeni ara alim olması ve yeterince bilgilendirilmemesidir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Ağustos 20:25
03

Kadir - Lise Mezunu,Kpss 50 Puanı,28 Yaş Sınırı Getirilsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Ağustos 20:25
01

lisans bir yerde lisansa karşı - Lisans okuduk diyorsunuz sonra puan düşsün çabasına giriyorsunuz.Lise başvuruları gerceklessin öyle bir durumda o zaman.Bir fark yok.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Ağustos 20:25


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler