Ziraat Tekniker ve Teknisyenleri GTHB'den Atama Bekliyor

Ziraat Teknikerleri ve Teknisyenleri Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından atama bekliyor. Peki atama olacak mı? Adayların Bakanlıktan istekleri nelerdir? İşte detaylar.

Ziraat Teknikerleri ve Teknisyenleri Gida, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından atama istiyor.

On binlerce Ziraat Teknikeri ve Teknisyeni, sosyal medya ve forum sayfaları üzerinden başlattıkları kampanyalar ile atama isteklerini Bakanlığa iletmeye çalışıyor. Seslerini başta Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba olmak üzere diğer yetkililere duyurmaya çalışıyor. Bizler de mail yolu ile ulaşan atama bekleyen adaylar, maillerine şu ifadelere yer verdi:

"Bizler Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından unutulan #ziraatteknikerleri ve Teknisyenleriyiz. Bizler bu mesleği seçerken Ülkenin tarımsal üretimine katkı sağlamayı, masabaşı meslekler varken sahada aktif görev almayı hedefliyorduk.Bizler, eğitimimiz bittikten sonra hayallerimizi gerçekleştirmek için canla,başla çalışıp kpss sınavına girdik.Ama biz #Ziraatteknikerleri ve Teknisyenlerine iki merkezi atamada ve bakanlığın aldığı 2058 sözleşmeli personel aliminda hic kadro verilmedi. Ziraat mühendisi ve veterinerler atandı, siranın bizde olduğunu düşünüyoruz.Sayın Dr. Ahmet Eşref FAKIBABA'nın Bakan olması bizlere umut oldu.Adaletine inandığımız Sayın bakanımızdan bayram öncesi mujde bekliyoruz.Eski bakanımız Faruk Çelik Beyden Tekniker ve Teknisyen alım listenin hazır olduğunu öğrenmiştik. Bize yakın bir zamanda alımın gerçekleşeceğinin sözünü vermişti.Bu listenin bayramdan önce onaylanmasını istiyoruz mağduriyetimizin giderilmesi istiyoruz."

On binlerce mezunun olduğu ve yer yıl yeni mezunların işsizler kervanına katıldığı bu bölümden atamaların yapılması ve atama sorununun bir an önce giderilmesi gerekmektedir.

Siz de aşağıda bulunan yorjunm kısmından atama sorunu konusundaki düşüncelerinizi paylaşabilir, haberi sosyal medya üzerinde paylaşarak sesinizi yetkililere duyurabilirsiniz.

Konu hakkında yorumlarda bulunmak için lütfen buraya --->>tıklayın   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayın android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara - ÖZEL HABER

18 Ağu 2017 - 21:53 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Ziraat teknikeri Atilla - İki merkezi atamada ve 2058 sozlesmeli alımda yer bulamadık mağduriyetimizi bakanlığın görmesini umuyorum. Kasım atamalarında bizlere yeterli sayıda kadro vermelerini ayrıca ayrı bir sözleşmeli alım yapmalarını talep ediyoruz mağduriyetimizin giderilmesi için... Bakanımızdan çok umutluyuz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ağustos 21:53
07

Ziraat teknikeri - Bahçe tarım bahçe ziraati bitkisel üretim bolumleri olarak kasımda 35 kadro verilmesini istiyoruz sayın bakanimizdan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ağustos 21:53
06

Ziraat teknikeri - Bahçe tarım bahçe ziraati bitkisel üretim bolumleri olarak kasım atamalarında 35 kadro verilmesini istiyoruz sayın bakanimizdan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ağustos 21:53
05

Ato - Bahçe tarım bahçe ziraati bitkisel üretim bolumleri olarak kasım atamalarında 40 kadro istiyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ağustos 21:53
04

Tayfun Yırtıcı - Bahçe tarım bahçe ziraati bitkisel üretim, Organik tarım bolumleri olarak kasım atamalarında 40 kadro istiyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ağustos 21:53
03

Ayşe Gezer - Bahçe tarım bahçe ziraati bitkisel üretim bolumleri olarak kasım atamalarında 40 kadro verilmesini istiyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ağustos 21:53
02

Mağdur Ziraat teknikeri - Senelerdir bekliyoruz atanma hayaliyle atayın bizi artık sayın bakanım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ağustos 21:53
01

Bahçe tarım tekniker - Atanmak bizimde hakkimiz yuksek kpssde yuksek puan aldik atanamiyoruz.maduruz madur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ağustos 21:53


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler