Zabıt Katibi, Mübaşir ve İnfaz Koruma Memuru Alımını Bekleyenlere 1 İyi 1 Kötü Haber

Adalet Bakanlığı ve bağlı kuruluşlara yapılacak personel alımı ile ilgili önceki gün bir açıklama gelmişti. Bakan Gül yaptığı açıklamada memur personel alımını bekleyenlere bir iyi bir de kötü haber verdi.

Adalet Bakanlığı 15 bin 500 memur personel alım ilanını bekleyen adaylara bir iyi bir de kötü haber geldi.

Önceki gün TRT Haber kanalına konuk olan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, gündeme ilişkin konuları değerlendirirken bakanlığa personel alımı hakkında da son durumu açıkladı. Bakan Gül açıklamasında personel alımı yapacaklarını, ancak sayıyı henü tam belirlemediklerini söyledi.

PERSONEL ALIMINI BEKLEYENLERE İYİ HABER

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, bakanlığa personel alımı ile ilgili yaptığı açıklamasında FETÖ'den ihraç edilenlerin yerine de alım yapılacağını söyledi. Bakan Gül'ün bu açıklaması memur adayları tarafından sevinçle karşılandı. Tüm KHK'lar hesaba katıldığında Adalet Bakanlığı ile bağlı kuruluşlar bünyesinde çalışan 6 binden fazla personel kamudan ihraç edilmişti. Öte yandan Hakimler ve Savcılar Kurulu da 4 binden fazla hakim ve savcıyı kamudan ihaç etti.

2018 yılı bütçe görüşmelerinde Adalet Bakanlığına yardımcı personel ile hakim-savcı olmak üzere toplamda 15 bin 500 personel alımı için kadro ihdas edildi. Bakan Gül ise ihraçların da yerine personel alımları yapılacağını duyurdu. Bu da Adalet Bakanlığına 2018 yılında 15 bin 500'den fazla personel alımı yapılacağı anlamına gelmektedir. Bütçeye ek olarak önümüzdeki günlerde yayımlanacak yeni KHK'larla Adalet Bakanlığının personel ihtiyacı için kadro ihdası yapılması bekleniyor.

PERSONEL ALIMINI BEKLEYENLERE KÖTÜ HABER

Adalet Bakanlığının en az lise mezunu personel alımı yapmasını bekleyenler, ilanın Mart sonu ya da Nisan ayında yayımlanmasını istiyordu. Ancak Bakan Gül önceki gün yaptığı açıklamada, personel alımının olacağını, ancak nihai sayının henüz netleşmediğini söyledi. Nihai sayının netleşmemiş olması ise personel alımlarının biraz gecikeceği anlamına gelmektedir. Adalet Bakanlığı iel bağlı kuruluşlar personel ihtiyaçlarını merkeze iletecek. Eksikleri lle kadro ihdası göz önüne alındığında alınacak toplam sayı açıklanacak.

İLANLAR YAYIMLANDIĞI ANDA KPSSCAFE'DE OLACAK.

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

Diğer memur adayları ile bilgi alış verişi yapmak için TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR |ANKARA- ÖZEL HABER

15 Mar 2018 - 11:10 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Mustafa bakcı - Sayın bakanımdan talebım yaş şartının 35den 40 yaşa çıkartılması.kutfen sayın bakanım yaş şartını 40 a alın bızlerde başvuralım.yıllardır memeur olma hayalı ıle yaşıyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Mart 11:10
07

Aday - Yazık günah ya emek var emek hepsi boşa gitti yıllar var boşa giden gözleriniz kör oldu klavye ve ders çalışmaktan hayatımızı verdik o koltuğa oturmak için hep bir erteleme bir oyalama siz colugunuzu çocuğunuzu yetlestrdnz en.iyi yerlere olan bize yillarimjza emeğinize oldu yazık ya

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Mart 11:10
04

fikret - ikm sonuclari mulakati biteli 2 bucuk ay oldu hala haber yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Mart 11:10
03

Ali - Nolur istifa eden uzman erbaslardan bi kere daha alim yapilsin lutfen.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Mart 11:10
02

Aday - Defolsunlar almasınlar Karı gibi kıvırtmaya gerek yok Alyosan al almıyosan defol oyalama bizi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Mart 11:10
01

Serkan - İstifa etmiş uzman erbaşlara belli bir sayıda kadro tahsil edilsin sayın bakanim.magsuru

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Mart 11:10


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler