YSK Kadrolu Memur Alımında Her Kadro İçin KPSS Puanı Kaça Kadar Düşer?

Yüksek Seçim Kurulu tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvurular devam ediyor. Başvurular sürerken adaylar, alım yapılan kadroların KPSS puanının kaça kadar düşeceğini araştırmaya başladı. Peki YSK memur alımında KPSS puanı kaça kadar düşer?

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından yayımlanan kamu personeli alım ilanına başvurular devam ediyor.

YSK Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda en az lise mezunu adaylar arasından 549 memur personel alımı yapılacağı bildirildi. Farklı kadrolarda istihdam etmek üzere yapılacak personel alımına başvuru yapan adaylar, kaç kişinin başvuru yaptığını ve KPSS puanının kaça kadar düşeceğini araştırmaya başladı.

Adaylar kimin nereye kaç KPSS puanı ile başvuru yaptığını araştırırken biz de Kpsscafe.com.tr olarak adayların bilgi alış verişi yapabileceği bu haberimizi kaleme aldık.

HANGİ KADROLARA MEMUR ALIMI YAPILIYOR?

YSK Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda şu kadrolara memur alımı yapılacağı bildirildi. Mühendis, istatistikçi, teknisyen, sekreter, zabıt katibi, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, arşiv memuru, santral memuru, şoför, dağıtıcı, bekçi ve hizmetli.

KPSS PUAN ŞARTI

YSK memur alımına başvuru yapacak adayların KPSS’den en az 70 almış olması gerekmektedir.

KPSS PUANI KAÇA KADAR DÜŞER?

YSK memur alımında adaylar her kadro için yalnız 1 tercih yapabilecekler. Birden fazla kadro veya unvan için başvuru yapan adayların başvuruları iptal edilir. 7 Mart’ta başvuruları başlayan ilana binlerce kişinin başvurduğu biliniyor. Ancak başvuru yapan tam ise henüz açıklanmadı.

Aşağıda bulunan yorum kısmına başvuru yaptığınız kadroyu ve KPSS puanınızı yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilir ve kadrolar için tahmini KPSS taban-tavan puanı oluşturabilirsiniz.

YSK memur alımı başvuru detaylarına ve başvuru ekranına gitmek için TIKLAYIN

POLİS, ASKER, MEMUR VE PERSONEL ALIM İLANLARINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

DAHA FAZLA BİLGİ, DAHA FAZLA ARKADAŞ

Memur alımlarıyla ilgili tüm gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz, diğer memur adaylarıyla sohbet edip, bilgi alışverişinde bulunabileceğiniz facebook grubumuza aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirsiniz

Facebook grubuna katılım  için 

TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

12 Mar 2018 - 11:33 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

11

Baris - Şu 70 küsür puanlı arkadaşlar boşuna beklemesinler.Tabi şu meslek belgeli, antin kuntin alımları bilmiyorum kaca düşer ama katiplik,şoför, hizmetli gibi hemen hemen herkesin başvurduğu alanlar değil 70 seksenleri bile geçer. Ekmek aslanın midesinde

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Mart 11:33
08

harun - Katiplik 85 ile kapatabilir. Vhki 88 sekreter 84 arsiv memuru 89 gibi teknikerler düşük puanla kapatır 76 gibi. Şahsi fikrim tahminim bunlar. Yüksek tahminlerimin sebebi hic bir alımı olmayan ve yuksek puanları elinde olan lise mezunları

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Mart 11:33
04

Kpss dertlisi - Dusurun 60lara da millet rahatca is bulsun. 100de olsa elenecekse eleniyor zaten bir suru sey istendigi icin. 60 alan da belge saglayamazsa yine elenecek. Saglayanlarda puana takilip basvuramiyor zaten tesekkurler sistem!..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Mart 11:33
02

nisa - Katiplikte uygulama sinavi olacak tabiki soran arkadaslar dikkatli okuyun 3 dakikada 90 kekime en fazla yuzde kirk hata hepsi yaziyodu yoksa puana goremi alacaklar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Mart 11:33
01

ceyda - resmi ilanda zatip katipliği için her hangi bir uygulama sınav yazmıyor ben göremedim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Mart 11:33


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler