Yeni Dönem Jandarma Uzman Erbaş Alımında Flaş Gelişme (Başvuru Şartları)

Askerlik şartsız uzman erbaş alımında flaş bir iddia ortaya atıldı. Binlerce aday ise bu iddianın doğru olup olmadığını araştırmaya başladı. Peki jandarma uzman erbaş alımları ne zaman yapılacak? Başvuru şartları neler olacak?

Askerlik şartsız lise mezunu jandarma uzman erbaş alımında flaş gelişme !

On binlerce aday Jandarma Genel Komutanlığından gelecek uzman erbaş alımını bekliyor. İlanın bir an önce yayımlanmasını isteyen adaylar başvuru şartlarını araştırmaya başladı. Geçtiğimiz yıl OHAL kapsamında yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname ile Jandarma uzman erbaş alımında başvuru şartları değişmiş, daha önce istenen askerlik şartı kaldırılmış, yaş şartı da 25'ten 27'ye yükseltilmişti. Bu düzenlemelerin ardından on binlerce aday jandarma uzman erbaş alımına başvuru yapma hakkı kazandı.

İLK İLAN KASIM AYINDA YAYIMLANDI

Jandarma uzman erbaş alımında başvuru şartlarının değiştirilmesinin ardından ilk alım komando branşına olmuş, Ekim ayında alınan başvurulara yoğun ilgi olmuştu. Başvuruların çok olması nedeniyle Jandarma Genel Komutanlığı mülakatları gruplara ayırdı.

İKİNCİ İLAN BEKLENİYOR

Jandarma Genel Komutanlığının bu alımından sonra adaylar yeni ilanın yayımlanmasını bekliyor. Ancak Jandarma, bu ilanın ardından henüz yeni bir ilan yayımlamadı. On binlerce aday ise ilanların bi an önce yayımlanmasını istiyor.

O İDDİA DOĞRU MU?

Özellikle son dönemlerde sosyal medya üzerinde yeni uzman erbaş alımının 20 Mart tarihinde yapılacağını iddia etmeye başladı. Bizlere mesaj yolu ile ulaşan adaylar ise ilanın bu tarihte başlayıp başlamayacağını sordu. Biz de haberimizde bu soruya cevap veriyoruz..

Jandarma Genel Komutanlığından yeni dönem uzman erbaş alımları ile ilgili henüz bir açıklama veya duyuru yayımlanmadı. Bu iddianın doğruluğu henüz resmi kaynaklar tarafından onaylanmadı. Açıklama gelir gelmez Kpsscafe.com.tr olarak sizlerle paylaşacağız..

UZMAN ERBAŞ ALIMLARINI DİĞER ADAYLARLA KONUŞMAK VE BİLGİ ALIŞ VERİŞİ YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

BAŞVURU ŞARTLARI

T.C. vatandaşı ve erkek olmak, En az lise mezunu olmak, 01 Ocak 2018 itibariyle 02 Ocak 1991 [dahil] - 01 Ocak 1999 [dahil] tarihleri arasında arasında doğmuş olmak. Sözleşmeli erbaş ve erlerden en az üç yıl görev yapmış, müteakip sözleşme süreleri içerisinde ve 01 Ocak 2017 tarihi itibariyla yirmi dokuz (29) yaşını bitirmemiş olmak, (02 Ocak 1988 [dahil] - 01 Ocak 1998 [dahil] tarihleri arasında arasında doğanlar) Askerî Ceza Kanununun 148 inci maddesinde yazılı suçlardan mahkûm olmamak ve adli sicil kaydı olmamak, Taksirli suçlar hariç olmak üzere diğer suçlardan adlî veya askerî mahkemeler tarafından otuz günden daha fazla süreli hürriyeti bağlayıcı bir ceza ile mahkûm olmamak, Askerlik hizmetini yapmakta iken müracaat edenler için Birlik Komutanlıklarınca düzenlenen Nitelik Belgesi almış olmak. Vücut yapısı düzgün, her bakımdan sağlam ve fiziki görünüşü kusursuz olmak

İLAN YAYIMLANDIĞI ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA - ÖZEL HABER

14 Mar 2018 - 21:28 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Selim - Yaş 29 olsun tercih seçimi ve daha kaliteli eleman alimi olur. Yaşı 29 yaparlar insAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Mart 21:28
05

Ayşem - Neden bayan alınmıyor bu konuda isteklere yer verilsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Mart 21:28
03

Esmani - Selamunaleyküm arkadaşlar 20 martta yayınlanacak başvurular istihbarat teyitlidir burcu hanım sizde astsubay ve subaylığa başvuru yapabiliyorsunuz bilgi almak için numaram 05075911333 herkesin hakkında hayırlısı diyelim inşAllah herkes arzu ettiği yere gelir srlamlarımla herkese başarılar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Mart 21:28
02

Mustafa - Yaş şartı 29 a kadar esnetilmeli bizide düşünün lütfen bu vatan için binlerce hizmet etmek isteyenlerede hak tanıyın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Mart 21:28
01

Mehmet - Tek hayalim rütbeli asker olmak Allahım inşAllah açıklanır Allahım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Mart 21:28


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler