Yeni Dönem Alımında 12 Bin PÖH Alınırsa Başvuru Şartları Neler Olur?

Yeni dönem polis alımı özel harekat polisi olarak alınırsa başvuru şartları neler olur? PÖH alımına kimler başvuru yapabilecek? Bayan adaylara kadro açılacak mı? İşte yeni dönem PÖH alımı hakkında bilgi.

Yeni dönem polis özel harekat alımı bekleniyor.

Türkiye genelinde yüz binlerce aday, yeni dönem PÖH alımlarını büyük bir merak ve heyecanla beklerken ilanın henüz yayımlanmaması, adayların tepkisine neden olmaktadır. Adaylar ilanın bir an önce yayımlanmasını beklerken başvuru şartlarını da araştırmaya devam ediyor. Peki yeni dönem özel harekat polisi alımında başvuru şartları neler olacak? Yeni dönem PÖH alımında başvuru şartları, önceki dönem alım şartları ile mi olacak? İşte detaylar.

Yozgat POMEM Müdürü, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada yeni dönem POMEM alımında 12 bin polis alımı yapılacağını söylemişti. Ancak yeni dönem polis alımındaki başvuru şartlarına dair herhangi bir açıklama gelmedi. Sosyal medya ve forum sayfaları üzerinden seslerini yetkililere duyurmaya çalışan adaylar ise yeni dönem polis alımlarında başvuru şartalrının esnetilmesini istiyor.

Adayların Talepleri

Yeni dönem polis alımını bekleyen adaylar ise polis alımlarının PÖH olarak yapılmasını, en az lise düzeyinden yapılması, KPSS  şartı ile askerlik şartlarının kaldırılmasını istiyor. Öte yandna bayan adaylar ise yeni dönem lise mezunu polis alımlarında kendilerine kadro ayrılmasını istiyor.

Başvuru Şartları Ne Olacak?

Geçtiğimiz gün açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, önceki PÖH alımlarında başvuru şartlarının esnetilmesi sonucu 280 binden fazla başvurunun olduğunu ve yeterli liyakatte alımın yapıldığını söylemişti. Bakanın bu açıklamasının ardından yeni dönem polis alımlarının da önceki polis özel harekat alımlarındaki gibi olması bekleniyor.

Alım ile ilgili kesin bilgi, önümüzdeki gün veya haftalarda gelecek açıklama ile belli olacak.

Sizde bu konu hakkındaki görüşlerinizi aşağıda bulunan yorum kısmından paylaşabilir, diğer adaylarla tartışabilirsiniz.

Konu hakkında yorumlarda bulunmak için lütfen buraya --->>tıklayın   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayın android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

12 Ağu 2017 - 17:22 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

10

Bayan - Lise mezunu Ve BAYAN ALIMIDA OLMALI POLİS GEREK MİLLETE AMA GENÇ GEREK

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ağustos 17:22
09

Bosss - Her ay aynı yalan dolan alım yapacak olsalardı coktan alırlardı öncelik kendi itlerini yerleştirsinler yer kalırsa halk dan secerler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ağustos 17:22
07

Kemal Baranlı - Tamam şartlar aynı olsun ama geçen 19. döneme 1988 'liler giremedi ...YAŞI ESNETİN lütfen ...01.01.1988'liler ve sonrası olarak yani 30 YAŞINI AŞMAMAK olarak GENİŞLETİN şunu artık!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ağustos 17:22
05

Kemal Baranlı - Sayın editörler en önemlisi YAŞ ESNETİLSİN istiyor millet ...siz hiç değinmemişsiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ağustos 17:22
04

Seyit ahmet - Poh alımı yapıldı pomem alımı yapılması lazım yalnis bilgiler vermeyiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ağustos 17:22
03

Ramazan - Alım ile ilgili kesin bilgi önümüzdeki gün veya haftalarda gelecek açıklama ile belli olacak diyorsunuz da yapmazlar bence. Şartların ne olacağını şimdiden söyleseler de boşuna ümitlenmesek.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ağustos 17:22
02

Aleyna Fethiye - Lise mezunu ve bayan Alımı olsun lütfen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ağustos 17:22


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler