TÜLOMSAŞ En Az Lise Mezunu Kadrolu Personel Alacak

Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü'nün 50 kadrolu personel alımı yapacağına dair duyuru geçtiğimiz günlerde kurum resmi internet sitesi ve Devlet Personel Başkanlığı'nın sayfasında yayımlanmıştı. TÜLOMSAŞ hangi pozisyonlarda personel alımı yapacak?

TÜLOMSAŞ En Az Lise Mezunu Kadrolu Personel Alacak

Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü'nün 50 kadrolu personel alımı yapacağına dair duyuru geçtiğimiz günlerde kurum resmi internet sitesi ve Devlet Personel Başkanlığı'nın sayfasında yayımlanmıştı. Yayımlanan ilanda 40 Endüstri Meslek Lisesi- Teknik Lise Mezunu ve 10 MYO mezunu personel olmak üzere toplam 50 personel alımı yapılacağı okul bölüm bilgileri ve diğer tüm şartların İŞKUR üzerinden yayımlanan duyuru üzerinden incelenebileceği belirtilmişti.

TÜLOMSAŞ'ın ilgili personel alım duyurusunda şu ifadelere yer verilmişti ; "Şirketimize 40 adet Endüstri Meslek Lisesi-Teknik Lise mezunu ve 10 adet Meslek Yüksek Okulu (Önlisans) mezunu olmak üzere toplam 50 adet daimi sanatkar işçi alımı yapılacaktır. Alınacak işçilerin meslek, tahsil ve sayılarına ilişkin bilgiler aşağıda belirtilmiştir. Okul ve bölüm bilgileri ile diğer şartlar Türkiye İş Kurumu internet sitesinde belirtilmektedir. İşçi alımı, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında yapılacağından, ilgililerin 22.05.2017 tarihinden itibaren Türkiye İş Kurumuna müracaat etmeleri rica olunur." 

Personel alımının hangi pozisyonlar için ne kadar yapılacağına göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR -ANKARA

29 May 2017 - 13:33 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler