TSE Memur Alımı KPSS Tavan ve Taban Puanları ( Başvuru Sonuçları Açıklandı)

Türk Standartları Enstitüsü'nün 16 Ocak 2017 tarihi itibariyle sona eren 66 memur alımı hakkında önemli gelişme. Başvuru sonuçları açıklandı. KPSS taban ve tavan puanları belli oldu.

Türk Standartları Enstitüsü 66 Memur Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı 

Türk Standartları Enstitüsü 'nün memur alımı için sınav süreci başlıyor. TSE 66 Memur alımı Başvuru sonuçları açıklandı.

TSE'nin 2 ile 16 Ocak 2017 tarihleri arasında aldığı personel alımı başvurularına dair sonuçlar resmi internet sayfası üzerinden açıklandı.  Başvuru sonuçlarına göre sınava katılmaya hak kazanan adaylar 31 Ocak 2017 Salı günü mesai bitimine kadar gerekli belgeleri [email protected] adresine göndermelidir. TSE 2017/1 Personel alımına ilişkin yapılan resmi bilgilendirme de bilgi formu teslim tarihi sehven hatalı yazıldı. Türk Standartları Enstitüsü 66 Memur alımı için Başvuru sonucu kabul edilen adaylar ve KPSS Puanlarına dair listeye göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ

Kamuya memur alımları, gündemden gelişmeler, son dakika haberleri ve daha fazlası kpsscafe.com.tr ile bir tık ötenizde , kamu personeli alımlarının tamamı cep telefonunuza gelsin istiyorsanız lütfen TIKLAYINIZ, Memur alımlarıyla ilgili diğer adaylarla tanışmak ve bilgi alışverişinde bulunmak istiyorsanız lütfen TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

24 Oca 2017 - 14:16 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler