TMSF Memur Alımı Başvuru ve Sınav Tarihleri

TMSF memur alımı için gerçekleştirilecek sınava başvurular 30 Mart 2018 tarihinde başlayacak. Memur alımı Sınav tarihleri ve diğer detaylar kpss cafe adresinde.

TMSF Memur Alımı Başvuru ve Sınav Tarihleri
TMSF Memur Alımı Başvuru ve Sınav Tarihleri
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu İstanbul Merkez teşkilatına 5 adet Fon Denetçi Yardımcısı, 10 Uzman Yardımcısı ve 5 Avukat alımı yapılacak. Söz konusu alım yazılı ve sözlü sınav sonuçlarına göre gerçekleşecek.

Başvurular 30 Mart 2018 tarihinde başlıyor. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu  Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı giriş sınavı ilanı geçtiğimiz günlerde kurum resmi sitesi ve Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi internet sayfasında yayımlanmıştı. Yayımlanan ilanda, "5 (Beş) adet Fon Denetçi Yardımcısı, 10 (On) adet Fon Uzman Yardımcısı ve 5 (Beş) adet Fon avukatı, kadrosuna atama yapılmak amacıyla yazılı ve sözlü giriş sınavı yapılacaktır. Adaylar, Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı kadrolarından yalnızca birine müracaat edebileceklerdir." ifadelerine yer verilirken başvuru şartları aşağıdaki gibi ilan edilmişti.

Sınav başvuru işlemleri 30 Mart 2018 tarihinden itibaren 13 Nisan 2018 tarihi mesai bitimine kadar talep edilen belgelerle (Bknz Sınav Kılavuzu) e, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Büyükdere Cad. No:143 Esentepe/İstanbul (34394) adresine şahsen ya da posta yoluyla yapılacak. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacak.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

BAŞVURU KILAVUZU VE DİĞER DETAYLAR İÇİN TIKLA

KPSSCAFE - ANKARA

17 Mar 2018 - 12:58 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler