TEİAŞ En Az Lise Mezunu 111 Personel Alacak ( Başvurular Sona Eriyor)

Türkiye Elektrik İletim A.Ş Genel Müdürlüğü'nün taşra teşkilatına yapılacak 111 personel alımı için başvuru sürecinde son günlere giriliyor.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş Genel Müdürlüğü'nün taşra teşkilatına en az lise ve dengi okullardan mezun 111 teknisyen alımı yapılacak. Başvurularla ilgili süreçte son günlere giriliyor.

TEİAŞ TEKNİSYEN ALIMINA KİMLER BAŞVURUDA BULUNABİLİR?

Türkiye Elektrik İletim A.Ş Genel Müdürlüğü (TEİAŞ) (Lise ve dengi okulların Elektrik - Elektrik Tesisat ve Pano Montörlüğü - Yüksek Gerilim Sistemleri - Endüstriyel Bakım Onarım mezunu 98 , (Lise ve dengi okulların Elektronik –Haberleşme Sistemleri – Otomasyon Sistemleri mezunu 13 toplamda 111 teknisyen alımı yapacak.

BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR DEVAM EDECEK? NEREDEN BAŞVURU YAPILIYOR?

Söz konusu alımlara başvurular İŞKUR üzerinden yapılıyor. Yakın zaman içerisinde Devlet Personel Başkanlığı'nda da yayımlanan duyuruya göre başvurular 25 Ocak 2017 tarihi itibariyle sona erecek.

Kamu personeli alımı haberlerini, gündemdeki gelişmeleri, son dakika haberlerini ve daha fazlasını yakından takip edebilmek için haberkulis.com adresini her gün ziyaret etmeyi unutmayın. Kamu personeli alımıyla ilgili aklınıza takılan soruları sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

HABERKULİS.COM - ANKARA

23 Oca 2017 - 17:56 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

mehmet - nihai listeye girenler bundan sonra hangi aşamadalar bu konuda bilgilendirilecekmiyiz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 17:56


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler