TBMM Memur Alımı Sonuçları Açıklandı (KPSS Taban-Tavan Puanları Belli Oldu)

TBMM memur alımı başvuru sonuçları için bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda başvuru sonuçlarına ilişkin liste yayımlandı. Buna göre 200 aday, sözlü mülakata çağrıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi 40 personel alımı başvuru sonuçları açıklandı.

TBMM resmi sayfası üzerinden yapılan açıklamada Stenograf personeli alımı için başvuru sonuçlarının açıklandığı ve mülakata gireceklerin listesinin belirlendiği belirtildi. TBMM'den yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Kurumumuz Tutanak Hizmetleri Başkanlığının stenograf ihtiyacını karşılamak için Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı Stenografi Kursu ve Stenograflık Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda azami bir yıl süreli stenografi kursu açılması amacıyla açılan sınava başvuruda bulunan adaylar arasından KPSS puanına göre en yüksek puan alan adaydan başlanarak kadro sayısının beş katı aday aşağıda belirtildiği şekilde tespit edilmiştir.

TBMM Memur alımı başvuru sonuç listesine gitmek için TIKLAYIN

Listede yer alan adayların Fotoğraflı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formunu (2 suret) 23.02.2018 tarihi mesai bitimine kadar TBMM İnsan Kaynakları Başkanlığı 06543 Bakanlıklar/ANKARA adresine posta yolu ile göndermesi gerekmektedir. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formunu göndermeyen veya belirtilen tarihten sonra gönderen adaylar sözlü sınava katılamayacaktır.

Sınava beyan usulü başvuruda bulunan adaylardan, gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya sınav ilanında belirtilen şartları taşımadığı tespit edilenlerin başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Sözlü sınavın yapılacağı yer, gün ve saat https://www.tbmm.gov.tr internet adresinde ilan edilecek olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

KPSSCAFE.COM.TR  |ANKARA

21 Şub 2018 - 09:50 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler