TBB KPSS 60 Puanla Kadrolu İşçi Alımı Yapacak

Türkiye Belediyeler Birliği Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanları baz alınarak İki Adet Makine Mühendisi alımı yapacak. Personel alımı hakkında tüm detaylar ve daha fazlası kpsscafe adresinde.

TBB KPSS 60 Puanla Kadrolu İşçi Alımı Yapacak

Türkiye Belediyeler Birliği Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanları baz alınarak İki Adet Makine Mühendisi alımı yapacak. Başvuruda bulunacak adayların ÖSYM tarafından gerçekleştirilen 2016 KPSS'ye girmiş olması ve KPSS P3 puan türünden en az 60 ve üzerinde puan almış olması, askerliğini yapmış olması ya da tecilli olması, görevini yapmaya engel herhangi bir sağlık sorununun olmaması gerekiyor. TBB'den yayımlanan ilanda adaylarda aranan diğer şartlar şu şekilde belirtildi ; 

"1. Üniversitelerin 4 (dört) yıllık Makine Mühendisliği bölümünden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.

2. Alanında en az 2 (iki) yıllık tecrübeye sahip olmak, (tercihen şantiye)

3. Son başvuru tarihi itibariyle son iki yıl içerisinde yapılan Yabancı Dil Sınavı (YDS) dan en az 50 (E) seviyesinde puana veya Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve Uluslararası geçerliliği bulunan başka bir puana sahip olmak. (İngilizce)"

Başvuru işlemleri 14 ile 23 Haziran 2017 tarihleri arasında İŞKUR resmi sitesinden yapılacak.

PERSONEL ALIMINA DAİR TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

09 Haz 2017 - 17:15 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler