TBB Kadrolu Personel Alımı Başvurular Sürüyor (KPSS 60 Puan Alanlar Dikkat!)

Türkiye Belediyeler Birliği 'Kadrolu Personel Statüsü' 'nde personel alımı yapacak. Alım için başvurular İŞKUR üzerinden yapılıyor. Sınav detayları ve daha fazlası...

TBB Dolgun Maaşla Kadrolu Personel Alımı Yapacak! 'Başvuruları Sürüyor'

Türkiye Belediyeler Birliği'nin sürekli işçi statüsünde personel alımı yapacağına ilişkin bilgilendirmeyi daha önce siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmıştık. İlgili alım için daha önce Resmi Gazete'den, Devlet Personel Başkanlığı'ndan ve TBB resmi sitesinden bilgilendirmeler yapılmıştı.

TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPIYOR?

TBB tarafından yayımlanan duyuruda kurumun Bilgi Güvenlik Uzmanı, Tercüman (Arapça), Yazılım Mühendisi, Web Tasarım Uzmanı , Uzman Unvanları için toplamda 20 kişi alacağı belirtilmişti. Başvuruda bulunacak adayların her bir pozisyon için belirtilen özel şartları taşıması ve KPSS'den en az 60 puan ve üzerinde puan almış olması gerekiyor.

BAŞVURULAR 31 MART TARİHİNE KADAR İŞKUR ÜZERİNDEN

Başvuru işlemleri 31 Mart 2017 tarihine kadar Türkiye İş Kurumu'nun resmi internet sitesi üzerinden yapılabilecek. Başvurular KPSS puan sıralamasına göre değerlendirilecek ve adaylar sınava tabii tutulacak. Konuya ilişkin paylaşılan başvuru kılavuzunu dikkatle incelemenizde fayda vardır. TBB 20 Sürekli İşçi Alım duyurusuna göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ.

KAMU PERSONELİ ALIMLARININ TAMAMINI YAKINDAN TAKİP ETMEK İÇİN UYGULAMAYI İNDİR!
MEMUR ALIMLARI HAKKINDA SORULARINI SOR, YENİ ARKADAŞLARLA TANIŞ (GRUP ÜYELİĞİ İÇİN TIKLA)

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

28 Mar 2017 - 15:52 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler