Tarım Bakanlığı 3500'den Fazla Memur Alacak-İşte Alım Yapılacak Kadrolar

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı en az lise mezunu adaylar arasından 3500'den fazla personel alımı yapacak. Peki ilanlar ne zaman yayımlanacak? Başvurular nasıl olacak? Hangi kadrolara personel alımı olacak?

20 Aralık 2017 günü Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda yaptığı konuşmada Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Bakanlığa 2017 yılında 3 bin 500 personelin alındığını ve 2018 yılında da bu civarda personel alımı yapılacağını söyledi.

Geçtiğimiz ay TBMM'de devam eden bütçe görüşmelerinde konuşan Bakan Fakıbaba, Bakanlığın 2018 yılı bütçesini değerlendirirken milletvekillerinin de sorularını yanıtladı. Personel alımı ile ilgili milletvekillerindne gelen soru üzerine bakan Fakıbaba, şu ifadeleri kullandı:

"2017 yılında, yan kuruluşlarımızla beraber, 3.500 ziraat mühendisi arkadaşımızı kurumumuza kazandırmışız. Kendi bütçemize göre 2018'de de aynı şeyi düşünüyoruz ama mutlaka ve mutlaka ziraat mühendisi ve veteriner hekim arkadaşlar olmadan bu işte başarılı olmayacağımızı biliyoruz."

En Az 3 Bin 500 Personel Alınacak

Bakan Fakıbaba, yaptığı açıklamada yeni yılda da Ziraat Mühendisi ve Veteriner Hekimi alımı yapılacağını söylerken diğer kadrolara da personel alımı yapılacağı sinyalini verdi. Buna göre Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2018 yılı boyunca başta Ziraat Mühendisi ve Veteriner olmak üzere tekniker, teknisyen, mühendis, şoför, hizmetli  gibi kadrolara da çok sayıda personel alımı yapacak. Ancak tam sayı ve alımların yapılacağı tarihler henüz belli değil.

Adayların Talepleri

Atama bekleyen adaylar Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının memur alım ilanlarını bir an önce yapmasını istiyor. Alımların büyük çoğunnluğunun merkezi alımlarla yapılması beklenirken ilanların Mart Nisan ayı gibi yayımlanması bekleniyor.

Siz de aşağıda bulunan yorum kısmından taleplerinizi yazabilirsiniz.

İlanlar yayımlandığı anda haberdar olmak için;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

DAHA FAZLA BİLGİ, DAHA FAZLA ARKADAŞ

Memur alımlarıyla ilgili tüm gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz, diğer memur adaylarıyla sohbet edip, bilgi alışverişinde bulunabileceğiniz facebook grubumuza aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirsiniz

Facebook grubuna katılım  için TIKLAYIN.

TÜM PERSONEL ALIM İLANLARINA ERİŞ

DPB , Resmi Gazete ve Kurumların internet sitelerinde bugün ve daha önce yayımlanan tüm memur alım ilanlarına ve özel sektör personel alımı duyurularına göz atmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.

YENİ MEMUR ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

Twitter'daki personel atama haberlerini takip etmek, buradaki kampanyalara katılmak, memur adaylarıyla birlik olarak sesinizi duyurmak istiyorsanız Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kpsscafe'nin twitter sayfasını beğenin ve gündemi yakından takip edin. Katılım için TIKLAYIN.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara - ÖZEL HABER

16 Oca 2018 - 16:59 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

cvx - anlamadığım her sene aynı muhabbet 2016 puanıyla alım oldu mu ki 18 puanıyla alım olsun rezillik!!!!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 16:59
07

Zeynep - Veteriner sağlık teknikerlere de kadro verilsin .Mezun sayısı 40 bini bulmuştur alım olmadığı için bu sayı artmaktadır alım olması için burda yetkililere sesleniyorum lütfen sesimizi duyun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 16:59
06

Zana - Laborant ve veteriner Teknikerliği içinde alım istiyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 16:59
05

tekniker - Bazı arakadaşlar düşük puan aldı diye yüksek puanla bekliyenleri hiçe sarıyor.2018 sınavı olunca kimin kaç puan alacağını ne belli...inşaAllah tarım bakanlığının bütün braşlarında atama olur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 16:59
04

Benim ne suçum var - Eğer 2018 kpss den önce 3500 kisi alınırsa kpss çalışanlar olarak biz hiç calismayalim çünkü 3 4 yıl yeniden bir alım olmaz her şeyi geçtim daha yeni alım oldu haksızlık yapilmasin 2018 kpss beklensin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 16:59
03

Münevver postal - Ziraat teknikeri yım atanamadım bekliyorum bu konuda yetkililere uzerıne düşen görevleri bu mağduriyetimizi gidermelerını beklıyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 16:59
01

Mühendis hanim - 2016 puanla bir alım daha yapılmalı bir an önce .2018 kpss ye çok var ve de açıklanması eylülu bulacak.alım zaten az oldu.2 puanla kaçırdik.ortada haksızlık yok.sadece alım bir daha olmalı adaletli bir şekilde .tüm kurumlar birer alım daha yapılmalı. Sayı az bile.#ZİRAATMUHENDİSLERİ 3500

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 16:59


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler